StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 29/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 29/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (21:45): Ψάχνει ρυθμό η Φούλαμ, φτάνει ωστόσο στο ματς από μεγάλο αποτέλεσμα στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Στην πρεμιέρα νίκησε την Έβερτον εκτός έδρας, στη συνέχεια ωστόσο γνώρισε ήττα 0-3 από τη Μπρέντφορντ. Έδειξε ψυχικό σθένος και πείσμα όμως, στο 2-2 με την Άρσεναλ στο Emirates. Βρήκε προβάδισμα μόλις στο 1′ με τον Περέιρα, άντεξε για περισσότερη από μια ώρα αγώνα, είδε όμως την αντίπαλο της να κάνει την ολική ανατροπή σε τρία λεπτά. Ο Σάκα στο 70′ καθώς και ο Ενκέτια στο 72′, σκόραραν για το 2-1. Στο 83′ ο Μπάσεϊ αποβλήθηκε, παρά ωστόσο το αριθμητικό της μειονέκτημα, η Φούλαμ ισοφάρισε με τον Παλίνια στο 87′ και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Εξαιρετική κατά διαστήματα πέρσι, δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής ούτε φέτος, δύσκολο ωστόσο θα καταφέρει να διακριθεί στην Premier League. Θα το κυνηγήσιε ωστόσο μέσω της παρουσίας της στα Κύπελλα.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

Διαβάστε επίσης: «Δυνατά για Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός» (vids)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (21:45) «…cause everywhere we go, I’m loving big Ange instead». O Ποστέκογλου έγινε ήδη σύνθημα στα χείλη των φίλων της Τότεναμ. Μοιάζει βιαστική η έκρηξη αγάπης για τον ελληνοαυστραλό τεχνικό, είναι όμως κατανοητή. Γιατί πλέον η Τότεναμ παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κατοχής, δημιουργίας, σε υψηλό τέμπο, με ένταση καθώς και επιθετικότητα στο χορτάρι. Έτσι, μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τη Μπρέντφορντ, πρώτα «καθάρισε» 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια έκανε το ίδιο στη Μπόρνμουθ. Αν μη τι άλλο αισιόδοξο το ξεκίνημα των Spurs, ωστόσο είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Ακόμη και για την 4άδα, η Τότεναμ θα χρειαστεί μια υπέρβαση. Μπορεί ωστόσο να ψάξει τη διάκριση μέσω των Κυπέλλων, ειδικά από τη στιγμή που ελέω της περσινής αποτυχίας δεν έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΟΛΝΤΕ (22:00): Αγκαλιά με την επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια, βρίσκεται πλέον η Γαλατασαράι, μετά τη νίκη με 3-2 στο παιχνίδι της Νορβηγίας. Η «Τσιμ Μπομ» αιφνιδιάστηκε από τη Μόλντε στο 8’, αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 25’ με εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα, με τη μπάλα να βρίσκει και στο τείχος. Πριν προλάβουν να ανασκουμπωθούν οι γηπεδούχοι, ο Ικάρντι με απίθανο βολ πλανέ μέσα από την περιοχή, έκανε την ανατροπή στο 29’. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 56’. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, αλλά ήρθε ο Μίντζο στις καθυστερήσεις, να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Οκάν Μπουρούκ, η οποία έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο. Φέτος, στην Κωνσταντινούπολη μετράει «δύο στα δύο» με το ίδιο σκορ 1-0 απέναντι σε Ζάλγκιρις Βίλνιους και Ολύμπια Λουμπλιάνας και θέλει να… τριτώσει το καλό! Πάει ξεκούραση στη ρεβάνς, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ιστανμπούλσπορ, προκειμένου να αφοσιωθεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αγωνιστικά, εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Τορέιρα (αμυντικός μέσος), αλλά, παραμένει τραυματίας ο Ζαχά (επιθετικός). Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ζιγές (μεσοεπιθετικός), που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΟΛΝΤΕ (22:00): Αποφασισμένη να «πουλήσει ακριβά το τομάρι της» και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, είναι η Μόλντε. Η ήττα με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι την αδικεί, αφενός λόγω του χρονικού σημείου που δέχθηκε το τρίτο γκολ, αφετέρου, γιατί έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο προπονητής της Γαλατασαράι παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή. Προηγήθηκε στο 8’ με κεφαλιά του Έλιγκσεν, βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, δεχόμενη γκολ στο 25’ και στο 29’, αλλά ισοφάρισε στο 56’ με τον Χέγκεν, πριν το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις. «Έχω προσδοκίες ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να κάνουμε κάτι συναρπαστικό. Είμαστε δυνατοί στην μπάλα και δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είμαστε άψογοι αμυντικά» δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Έρλινγκ Μόε. Όπως και η αντίπαλός της, δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Βίκινγκ), προκειμένου να είναι ξεκούραστη στη ρεβάνς. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς οι Λίνες (μπακ) και Μπερίσα (επιθετικός) είναι τραυματίες και έμειναν εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ