Μουντομπάσκετ 2023: Ο νέος «τελικός» της Εθνικής Ομάδας και τα φαβορί για την κατάκτηση

Μουντομπάσκετ 2023: Ο νέος «τελικός» της Εθνικής Ομάδας και τα φαβορί για την κατάκτηση

Για ακόμα μια υπέρβαση η Εθνική Ομάδα

Στους «16», το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Εθνική Ομάδα είναι η Λιθουανία (Παρασκευή, 15:40). Η αποστολή της δεν είναι καθόλου εύκολη σε αυτόν τον νέο «τελικό» για την πρόκριση. Όπως τόνισε και ο Δημήτρης Ιτούδης «δεν μπορούμε να είμαστε ξανά στο -15 και να νικήσουμε τη Λιθουανία» και σημείωσε πως η προσοχή πρέπει να δοθεί στην περιφέρεια και στο ζωγραφιστό.

Διαβάστε επίσης: Πονοκέφαλος στην UEFA: Οι πιθανές λύσεις για την ταυτόχρονη παρουσία Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Εφόσον τα καταφέρει η «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στη «Λιέτουβα», θα έχει μπροστά της και την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο (Κυριακή, 11:40), για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Αλλαγή στις αποδόσεις κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Η πρόκριση των 16 ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 έφερε και αλλαγές στις αποδόσεις* κατάκτησης της μεγάλης διοργάνωσης.

Οι ΗΠΑ παραμένουν φαβορί με απόδοση 1.65, ενώ από κοντά είναι και ο Καναδάς με 5.25. Η back-to-back κάτοχος του τίτλου, Ισπανία, είναι στο 10.00* κι ακολουθεί η Σερβία στο 12.00. Όσο για τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, είναι στο 21.00. Η Εθνική Ομάδα είναι σταθερά στο 50.00*

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις επίσης πολλές στοιχηματικές αγορές, όπως ποιος θα είναι ο MVP της διοργάνωσης, ποιος παίκτης θα είναι κορυφαίος σε πόντους, κλεψίματα, μπλοκς, ασίστ και ριμπάουντ, αλλά και ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων των «16», αλλά και ποιες δύο θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr 

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα. Στο Pamestoixima.gr η εμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους! Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ