Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Σπουδαίες μάχες στην Ισπανία, με καλές επιλογές για σίγουρο κέρδος.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 11η αγωνιστική της Primera η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το Γρανάδα – Βιγιαρεάλ στα προγνωστικα στοιχηματος. Στη Segunda τρέχει η 13η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Φρικτός θάνατος για αθλητή του χόκεϊ – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό (vid)

Ράγιο – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Το Λας Πάλμας – Ράγιο κρίθηκε στα πέναλτι. Στο ημίωρο, ο Μουνίρ έχασε πέναλτι για τη Λας Πάλμας – στις καθυστερήσεις ο Μπεμπέ ευστόχησε για τη Ράγιο. Ο αμυντικός χαφ, Όσκαρ Βαλεντίν, είναι τιμωρημένος. Η Σοσιεδάδ τα είδε όλα στο 1-0 επί της Μαγιόρκα. Τέσσερις φορές ο τερματοφύλακας Ρεμίρο και μία φορά το δοκάρι σταμάτησαν τους νησιώτες. Την Τρίτη, νίκησε τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Το g/g είναι πιθανό όσο και καλοπληρωμένο.

Αθλέτικ – Βαλένθια Προγνωστικά

Η Αθλέτικ δεν αξιοποίησε το εξαιρετικό 1ο ημίχρονο στο ΄΄Καμπ Νόου” καθώς δε μετέτρεψε σε γκολ τις καθαρές φάσεις που δημιούργησε. Στο 2ο, η απόδοση της έπεσε κι από ένα γκολ του 17χρονου Μαρκ Γκίου στα τελειώματα, έχασε 0-1 από τη Μπάρτσα. ”Ο στόχος μας είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παιχνίδια σαν αυτό με τη Βαλένθια, οφείλουμε να τα κερδίζουμε”, δήλωσε ο Βαλβέρδε. Η Βαλένθια νίκησε σχετικά εύκολα την Κάδιθ εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από νωρίς. Οι ”νυχτερίδες” μετρούν δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός. Βλέπω την Αθλέτικ να κερδίζει.

Σανταντέρ – Φερόλ Προγνωστικά

Η Σανταντέρ έκανε σπουδαίο ματς στο 3-0 επί του Μπούργος και αν πάρει το σημερινό ματς μπαίνει στη ζώνη των play off. Η Σανταντέρ ήταν πολύ καλή και μία εβδομάδα νωρίτερα όταν είχε φύγει με διπλό από την Καρταχένα. Η Φερόλ είχε ευκαιρία νίκης αλλά έμεινε στο 1-1 με την Ελντένσε. Στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της μετρά ισάριθμες ήττες. Το ”1Χ και over 1,5” το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Κυριακής

Ράγιο – Σοσιεδάδ: G/G

Αθλέτικ – Βαλένθια: 1

Σανταντέρ – Φερόλ: 1X & Over 1,5

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ