Θα μείνει πάλι στο μηδέν;

Θα μείνει πάλι στο μηδέν;

Η Μίλαν θα προσπαθήσει να βάλει επιτέλους γκολ στο Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν... Θα τα καταφέρει;

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Καλημέρα φίλοι μου και καλό ευρωπαϊκό τριήμερο να έχουμε. Είναι αυτονόητο, ότι σε αυτό το διάστημα η στήλη θα ασχοληθεί για στοίχημα μόνο με παιχνίδια Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: To success story της Λεβερκούζεν: Ο Αλόνσο, η «εκτόξευση» και το ρεκόρ (pic, vids)

Πριν πάμε στα σημερινά, «σεντονάτα», προγνωστικά στοιχήματος θα κάνουμε φυσικά τον χθεσινό απολογισμό.  Με κουράζει απίστευτα το να χάνω ένα παιχνίδι. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει συχνά το τελευταίο διάστημα.

Πέρασε εύκολα το goal/goal στο Πανσερραϊκός – ΟΦΗ και το ματς της Ρόντα (1-1) εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε (Χ2 & over 1,5). Και η Βίλεμ που μετρούσε επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πήγε και έχασε από τους νέους του Άγιαξ που μέχρι χθες είχαν μαζέψει έξι βαθμούς σε 12 ματς.

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ προγνωστικά

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του 6ου ομίλου και απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Παρί και δύο μπροστά από τη Μίλαν.

Είναι αυτονόητο, ότι το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πολλά, αναφορικά με το μέλλον τους στην διοργάνωση. Στο παιχνίδι στην Αγγλία, οι Γερμανοί κατάφεραν και πήραν τη νίκη, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να κάνουν και σήμερα το ίδιο.

Δεν θα μπλέξω με σημείο. Άλλωστε και οι αποδόσεις, δίνουν μικρό φαβορί τους φιλοξενούμενους. Θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ και θα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να εμφανιστεί και το over 2,5. Το συνδυαστικό στοίχημα το συναντάμε σε απόδοση 1,93.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ προγνωστικά

Να βρεθεί και πάλι στην 1η θέση του ομίλου θέλει σήμερα η Ατλέτικο. Και θα τα καταφέρει εάν κερδίσει την Σέλτικ και δεν κερδίσει η Φέγενορντ, στη Ρώμη στο παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Οι Ισπανοί κάλλιστα μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και για αυτό άλλωστε η απόδοση του «άσου» είναι μικρή. Αν όμως συνδυαστεί, μαζί με το over 2,5 φτάνει στο 1,83, το οποίο θεωρώ ότι είναι τίμιο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και αυτός ήταν στο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο. Να κάνουν στους Ισπανούς και πάλι τη ζημιά, δεν το θεωρώ πιθανό.

Μίλαν – Παρί προγνωστικά

Σίγουρα όμιλος με Παρί, Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ δεν είναι εύκολος, αλλά δε νομίζω να περίμενε κανείς, ότι η Μίλαν μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν θα είχε πετύχει γκολ!

Θα μείνει και σήμερα πάλι στο μηδέν; Οι Ιταλοί, μπορεί να μην έχουν σκοράρει, ωστόσο έχουν δύο ισοπαλίες και με νίκη σήμερα θα μπουν και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Παρί μετρά δύο νίκες, βρίσκεται στην 1η θέση, αλλά σίγουρη δεν είναι γιατί στην δεύτερη τριάδα των αγώνων, θα παίξει δύο ματς εκτός έδρας.

Θα ρισκάρω σε απόδοση 1,98 και θα πάρω το goal/goal & over 2,5.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

19:45  Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ: G/G & Over 2,5 (1,93)

22:00  Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ: 1 & over 2,5 (1,83)

22:00  Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν: G/G & Over 2,5 (1,98)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ