Champions League: «Τελικός» για Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ με Bet Builder στο 4.35

Champions League: «Τελικός» για Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ με Bet Builder στο 4.35

Η δράση στους ομίλους του Champions League συνεχίζεται, με το πρόγραμμα της Τρίτης να φιλοξενεί τις αναμετρήσεις του πιο αμφίρροπου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Παρί Σεν Ζερμέν με έξι, Ντόρτμουντ και Νιούκαστλ με τέσσερις και Μίλαν με δύο βαθμούς, δίνουν σκληρή μάχη πρόκρισης στο Group F, με τις πιθανότητες να αλλάζουν αγωνιστική με αγωνιστική.

Στις 19:45 σο Signal Iduna Park, είναι προγραμματισμένη η σέντρα του Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ. Οι Βεστφαλοί πήγαν στην Αγγλία με την πλάτη στον τοίχο, πέτυχαν ωστόσο τεράστιο «διπλό», με τον Ενμέτσα να σκοράρει στο 45′ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. 

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Ρούνεϊ: «Έπινα αλκοόλ μέχρι να λιποθυμήσω»

Τρίποντο που κρατά ζωντανή τη Ντόρτμουντ στο κόλπο της πρόκρισης. Η ομάδα του Τέρζιτς ωστόσο απώλεσε ένα αήττητο οκτώ αγώνων στο 0-4 από τη Μπάγερν Μονάχου, έμεινε στο -7 από την κορυφή της Bundesliga και δεν έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης με τις «καρακάξες».

Από την άλλη, η αντίδραση της Νιούκαστλ ήταν εντυπωσιακή. Όχι τόσο στο εκτός έδρας 2-2 με τη Γουλβς, όσο με τις δύο νίκες που ακολούθησαν. Μια στο Old Trafford με το εκπλήκτικό 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Carabao Cup και μια ακόμη στο 1-0 επί της Άρσεναλ, την οποία και υποχρέωσαν στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Στην 6η θέση της Premier League η Νιούκαστλ, στο -4 από την τετράδα που είναι και ο βασικός της στόχος. 

Ντουρανβίλ, Μενιέ και Μορέι οι απουσίες της Ντόρτμουντ. Οι Μπαρνς, Μπότμαν, Ίσακ, Τονάλι τα σημαντικά προβλήματα της Νιούκαστλ. Παιχνίδι με χαρακτήρια τελικού στη Βεστφαλία, καθώς ο χαμένος δύσκολα θα ανακάμψει στη συνέχεια. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Να σκοράρει ο Γκόρντον σε απόδοση 4.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 22:00 στο Σαν Σίρο, η Μίλαν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Πιόλι αναζητά ακόμη το πρώτο της τρίποντο στο Group F. Μετά τα δύο σερί 0-0 κόντρα σε Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ, οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν 3-0 από την Παρί στη Γαλλία. 

Ανησυχητικό το γεγονός πως σε τρία ματς του ομίλου δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν δίχτυα! Ωστόσο διατηρούν ελπίδες πρόκρισης, καθώς η απόσταση τους από την 2η θέση είναι μόλις δύο βαθμοί. Με χαρακτήρα τελικού για τη Μίλαν το 90λεπτο κόντρα στην παρέα του Εμπαπέ, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δύσκολα θα επανέλθει. 

Κακό ωστόσο το timing, καθώς μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τελευταίο το 0-1 από την Ουντινέζε. Αποτέλεσμα που την άφησε στο -6 από την πρωτοπόρο της Serie A, Ίντερ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν οδηγεί την κούρσα της κορυφής στο Group F. Νίκησε την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα, έχασε με το βαρύ 4-1 από τη Νιούκαστλ στη συνέχεια και έβγαλε αντίδραση με το σχετικά άνετο 3-0 επί της Μίλαν. 

Έχει ένα προβάδισμα, εντούτοις οφείλει να προσέξει καθώς ο όμιλος είναι πολύ κλειστός και οι ισορροπίες αλλάζουν εύκολα. Η ομάδα του Ενρίκε είναι πάντως σε πολύ καλή κατάσταση, με πέντε σερί νίκες σε Γαλλία και Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως και στα πέντε τρίποντα που πήρε, σκόραρε τρία γκολ σε κάθε ματς. 

Ανέβηκε στην 2η θέση της Ligue 1, στο +1 από τη Μονακό και το -1 από την εντυπωσιακή φέτος Νις. Γεμάτο επιλογές το ρόστερ, κάνει πιο εύκολη τη διαχείριση των συνεχόμενων απαιτητικών αναμετρήσεων.

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες στα δύο στρατόπεδα. Η Μίλαν δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια, η Παρί βολεύεται εν μέρει ακόμη και με την ισοπαλία. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.20 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ