Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (7/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (7/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (19:45): Βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου, στο μεγάλο ντέρμπι, γνώρισε η Ντόρτμουντ. Ήθελε να δείξει πράγματα, αλλά δεν μπόρεσε. Και όταν μπαίνεις χωρίς συγκέντρωση και χάνεις 2-0 με γκολ στο 4’ και στο 9’, μοιραία θα έρθει η ήττα. Κακό πρώτο ημίχρονο, «ανέβηκε» στο δεύτερο αλλά το ματς της στράβωσε ολοκληρωτικά στο φινάλε. Πάντως, είναι συνεχόμενα και σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν που δεν μπορεί να «μείνει» άλλο σε αυτό. Βλέπετε, ακολουθεί το σπουδαίο ματς με τη Νιούκαστλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πριν δύο εβδομάδες, το γκολ του Ενμετσά με πλασέ στο 45’ έκανε τη μεγάλη διαφορά και της χάρισε πολύτιμη νίκη (1-0). Κάπως έτσι πήγε στους 4 βαθμούς και με νίκη και στη Γερμανία μπορεί να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Δύο σημαντικά προβλήματα έχει ο Τέρζιτς για το Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ Στοίχημα. Εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο Τσαν (μέσος), πιο πολλές πιθανότητες να προλάβει έχει ο Μπενσεμπαϊνί (αριστερό μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Βαγγέλη Μάντζαρη: Έχουν πάθει πλάκα στην Ιταλία, μαζί του (pics, vids)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (19:45): Η Νιούκαστλ πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Άρσεναλ, σε ένα… επεισοδιακό παιχνίδι. Σήκωσε πολλή συζήτηση γενικά η διαιτησία και κάποιες συγκεκριμένες αποφάσεις που (δεν) πήρε ο διαιτητής. «Έγραψε», πάντως, και το γκολ του Γκόρντον στο 64’ έφερε τη Νιούκαστλ πιο ψηλά, στην 6άδα. Τώρα, πάντως, παίζει τα ρέστα της για το μέλλον της στο Champions League, έχοντας μείνει στους 4 βαθμούς μετά την ήττα της από την Ντόρτμουντ (1-0) στην Αγγλία. Δεν άξιζε, βέβαια, να χάσει, έχοντας και δύο δοκάρια προς το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή, για την ιστορία, είναι και η μοναδική της ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας να επιδείξει προ λίγων ημερών τον θρίαμβο μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» (3-0 τη Γιουνάιτεντ). Πολλά τα προβλήματα για τον Έντι Χάου, είναι εκτός οι Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Ισάκ (επιθετικός), Μέρφι (εξτρέμ), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), όπως και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Μίλαν δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ίσως απόψε να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση. Και αυτό θα το κάνει μόνο με νίκη. Έχει 2 βαθμούς και με ήττα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ τα πράγματα. Εκτός από το ότι δεν έχει νίκη στο Champions League, δεν έχει και γκολ (0-3)! Έφερε 0-0 με τη Νιούκαστλ, αν και αδικείται από το αποτέλεσμα, έμεινε στο 0-0 στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ σε μοιρασμένο ματς και έχασε σχετικά εύκολα με 3-0 στο Παρίσι. Επίσης, στο πρωτάθλημα γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ με 1-0 από την Ουντινέζε, δείχνοντας κακή εικόνα και έτσι πήγε στράφι το αποτέλεσμα με τη Νάπολι εκτός έδρας (2-2 και ενώ είχε προηγηθεί 2-0 με δύο γκολ του Ζιρού). Αυτό το τελευταίο είναι και το καλύτερό της παιχνίδι εδώ και καιρό. Θέλει μόνο νίκη εδώ, άρα οφείλει να ρισκάρει.

«Πληρώσαμε ότι σε κάποια παιχνίδια αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Είναι ένα κρίσιμο σημείο στο Champions League, δεν μπορούμε να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα, αλλά να πάρουμε μόνοι μας βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά έχουμε μερικούς δυνατούς παίκτες. Πρέπει να το πιστέψουμε (σ.σ. ό,τι μπορούμε) από την αρχή ως το φινάλε», είπε ο Στέφανο Πιόλι. Δίνονται εκτός για το Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν Στοίχημα οι Σπορτιέλο (τερματοφύλακας), Καλντάρα (κεντρικός αμυντικός), Καλουλού (κεντρικός αμυντικός) και Κιάερ (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Πούλισικ αλλά ενδεχομένως να προλάβει, όπως και ο Κρούνιτς (μέσος). Εκτός είναι και ο τραυματίας Μπενασέρ, επιστρέφει ο Τεό Ερναντέζ.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι και σε καλύτερη κατάσταση συνολικά (έστω και αν αυτό κάποιες φορές σε παιχνίδια τόσο υψηλού επιπέδου δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο) αλλά και πιο άνετη. Είναι στους 6 βαθμούς και εννοείται ότι θέλει τη νίκη ώστε να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση και να μην μπλέξει. Στο Παρίσι έκανε επίδειξη δύναμης (3-0) με τη Μίλαν, με τους Εμπαπέ (32’), Κόλο Μουανί (53’) και Λι Κανγκ-Ιν (89’) να «καθαρίζουν» για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Επίσης, προ ημερών νίκησε εύκολα με 3-0 τη Μονπελιέ στο γαλλικό πρωτάθλημα και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο και αήττητη Νις. Συνολικά, ήταν η 5η διαδοχική νίκη της μετά το βαρύ 4-1 από τη Νιούκαστλ στην Αγγλία. Για την ιστορία, σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, σκόραρε από 3 γκολ! Προφανώς και έχει μεγάλη ποιότητα μπροστά και στην καλή της βραδιά, ο αντίπαλος περνάει ζόρια. Έχω την αίσθηση, πάντως, πως οι Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί δεν έχουν βρεθεί (συνολικά) στο κορυφαίο επίπεδο, έστω και αν ατομικά, ειδικά ο πρώτος, είναι «φωτιά».

«Θέλω να είμαι αισιόδοξος πριν από κάθε αναμέτρηση. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε ένα ιστορικό γήπεδο. Πάντα μελετάμε τον αντίπαλο και πώς παίζει, αλλά έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο και θέλουμε από εκείνους να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας και όχι το αντίθετο», είπε μεταξύ άλλων ο Λουίς Ενρίκε. Δίνονται εκτός οι Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός), Μέντες (αριστερό μπακ), Ντανίλο (μέσος), Ασένσιο (μεσοεπιθετικός), Νάβας (τερματοφύλακας). Επιστρέφει ως αντίπαλος στο Μιλάνο ο Ντοναρούμα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ