Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (18/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (18/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15): Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, έχασε και τα δύο παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια και είχε κάκιστη εικόνα για ένα ημίχρονο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για το πρωτάθλημα. Μέσα σε όλα αυτά και πάνω που έπαιζε για λίγες ημέρες χωρίς προβλήματα απουσιών, δέχθηκε και πλήγμα με τον Μουτσάφα Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες. Το «κενό» θα κληθούν να καλύψουν οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ. Στο σημερινό παιχνίδι με την Μακάμπι, η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα απομακρυνθεί πολύ από τις θέσεις που δίνουν απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει της ομάδας του Ισραήλ με σκορ 79-74 και σε αυτό το μοτίβο αγωνιστικά πρέπει να κινηθεί απόψε. Εντός έδρας έχει επτά νίκες και τέσσερις ήττες, με μέσο όρο στην επίθεση τους 76,3 πόντους και στην άμυνα 73,2. Η λογική λέει πως θα βγάλει αντίδραση και έστω και οριακά θα φτάσει στη νίκη.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15): Έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία δεδομένων των προβλημάτων που δημιούργησε ο πόλεμος στο Ισραήλ. Θα μπορούσε μάλιστα η συγκομιδή της να είχε εκτοξευτεί, αν είχε διατηρήσει την διαφορά των 24 πόντων που είχε πάρει απέναντι στην Παρτίζαν την προηγούμενη εβδομάδα. Έχασε όμως το παιχνίδι και υποχώρησε σε ρεκόρ 12-9, μία νίκη πάνω από τον σημερινό αντίπαλό της. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε εννέα αγώνες, με τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Αγωνιστικά ο Όντεντ Κάτας έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του σε μία νίκη που θα της δώσει μεγάλη ώθηση για απευθείας είσοδο στα πλέι οφ. Σε επίπεδο αριθμών, σκοράρει ως φιλοξενούμενη 81,1 πόντους μέσο όρο φέτος και δέχεται 8 περισσότερους, στοιχείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και να την οδηγήσει σε μια ακόμα ήττα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Προφανώς και γύρισε απογοητευμένη από τη Σαουδική Αραβία όπου και βρέθηκε τις περασμένες μέρες. Πήγε εκεί για να πάρει το Σούπερ Καπ απέναντι σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Οσασούνα, αλλά αποκλείστηκε από τη Ρεάλ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 85′, το ματς πήγε στην παράταση και εκεί η Ρεάλ σημείωσε δύο γκολ και επικράτησε με 5-3. Τη βρίσκει και πάλι μπροστά της, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, μία από τις δύο θα αποχαιρετήσει νωρίς. «Αν παίξουμε το ίδιο καλά και με τη βοήθαει του κόσμου, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Σιμεόνε, ο οποίος δε θα έχει τον μπακ Ρεϊνίλντο, ο χαφ Λεμάρ, ο μεσοεπιθετικός Λεμάρ και ο επιθετικός Ντεπάι.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Ακόμα μία κούπα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πήγε στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ απέναντι σε Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Οσασούνα. Και γύρισε με το τρόπαιο στις αποσκευές της και βάζοντας εννιά γκολ σε δύο ματς. 5-3 απέναντι στην Ατλέτικο στον ημιτελικό (στην παράταση μετά το 3-3 της κανονικής διάρκειας), 4-1 διέλυσε την Μπαρτσελόνα στον τελικό. Με τρία γκολ του Βινίσιους που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ντέρμπι. «Έχουμε ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι το μυστικό. Είμαστε μια οικογένεια, το λατρεύω αυτό», είπε ο Κάρλο Αντσελότι, που δε θα έχει πάλι τους Κουρτουά, Μιλιτάο, Αλάμπα, εκτός και ο Βάσκεθ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ