Βρυχώνται τα «λιοντάρια»

Βρυχώνται τα «λιοντάρια»

Κερδοφόρα η βραδιά Κυπέλλων σε Ελλάδα, Τουρκία & Αγγλία, στις +82.6 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης. Δεν επιβεβαιώθηκε το ποντάρισμα ειδησεογραφίας με την Αλάνιασπορ, αλλά πλήρωσε εμφατικά το διπλό με -1.5 χάντικαπ ο ΠΑΟΚ με μία ακόμη 4αρα και το βράδυ βγήκε το παρολί με 1Χ του Άρη, το Over 2.5 στο Μπλάκπουλ – Φόρεστ και το 1Χ & Under 3.5 της Έβερτον.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος…

Σε ρυθμό πρωταθλημάτων επιστρέφουμε σήμερα, με δύο προγνωστικά στοιχήματος από την πρώιμη εκκίνηση της 18ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία θα ασχοληθούμε.

Βιζέλα – Σπόρτινγκ

Η Βιζέλα υπέστη ισχυρό πλήγμα με την συντριβή από την ντεφορμέ Μποαβίστα (1-4), έγινε πισωγύρισμα (ψυχολογικό κυρίως) στο ξεκίνημα της θητείας του κόουτς Ντε λα Μπαρέρα και η πίεση αυξάνεται όσο παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Συνεχίζει να έχει πολύ περιορισμένες λύσεις μεσοεπιθετικά λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων και δεν δείχνει ικανή να σταματήσει την Σπόρτινγκ που έχει πάρει φόρα και διατηρείται στην κορυφή.

Βρυχώνται τα “λιοντάρια” του Αμορίμ με 7 σερί νίκες και 21 γκολ ενεργητικό τον τελευταίο μήνα! Με τον Γκιόκερες να σπάει τα κοντέρ (20 γκολ & 10 ασίστ) και τον Γκονσάλβες να εμπλουτίζει τη δημιουργία αγωνιζόμενος στα χαφ, προβλέπουμε κυριαρχικό πέρασμά τους. 7 σερί νίκες μετρούν απέναντι στη Βιζέλα, οι 6 συνδυάστηκαν με μεγάλα σκορ. Επιλογή το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Φαμαλικάο – Μπράγκα

Η Φαμαλικάο ανέκτησε αυτοπεποίθηση με το πειστικό διπλό επί της ανεβασμένης Κάζα Πία (0-2) και έχει δείξει πολλάκις τα τελευταία χρόνια ότι έχει και το το υλικό και τη νοοτροπία να βάλει δύσκολα στους “μεγάλους” της λίγκας.

Στον 1ο γύρο την έκανε τη ζημιά στην “πεδρέιρα” με ανατροπή (1-2) και είναι ικανή να την ξανακάνει απέναντι σε μία Μπράγκα που είναι ντεφορμέ και δεν έχει καταφέρει να καλύψει μέχρι στιγμής την απουσία του αρχισκόρερ Μπανζά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θα ρισκάρουμε στον άσο του 4.33.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:45 | Φαμαλικάο – Μπράγκα  ➡ 1 (απόδοση 4.33)

22:45 | Βιζέλα – Σπόρτινγκ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.05)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ