Χτισμένη για ψηλά η Καρσίγιακα

Χτισμένη για ψηλά η Καρσίγιακα

Καλημέρα σας. Η Λούντβιγκσμπουργκ απέδειξε ότι είναι και καλύτερο σύνολο και πιο φερέγγυο από την Νταρουσάφακα, την οποία διέλυσε με 99-73, χθες στη Γερμανία. Με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε στους «16» του Basketball Champions League και εμείς επιστρέψαμε στις επιτυχίες στο παμε στοιχημα, αφού επιβεβαιώθηκαν τόσο ο «άσος» στο -3,5, όσο και το Over 154,5 πόντοι, σε τιμή ανώτερη του διπλασιασμού.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Θα συνεχίσουμε με τους «τελικούς» του BCL και θα μεταφερθούμε στην Τουρκία.

Καρσίγιακα – Μπρεογάν Προγνωστικά

Με πολύ καλή εμφάνιση, η Καρσίγιακα νίκησε την Πετκίμσπορ το Σάββατο εντός έδρας, με 90-74, για το πρωτάθλημα της Τουρκίας και άφησε στο παρελθόν το κακό της διάστημα. Διότι η εικόνα της στα προηγούμενα τέσσερα δεν ήταν αντιπροσωπευτική της ποιότητας του ρόστερ της.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπρεογάν τώρα αρχίζει και βρίσκει σταθερότητα. Με την απόκτηση του Μπεν ΜάκΛιμορ απέκτησε ακόμα μία επιθετική απειλή και με τα προβλήματα τραυματισμών να βρίσκονται στο παρελθόν έχει την ευκαιρία να παλέψει για το θετικό αποτελέσματα.

Ωστόσο, η Καρσίγιακα είναι ομάδα χτισμένη για πολύ ψηλά στη διοργάνωση και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τους «16». Συνήθως, αυτό το κάνει σε παιχνίδια που πηγαίνουν σε υψηλό σκορ και για αυτό θα κρατήσουμε τον «άσο» στο -2,5 και το Over 154,5 πόντοι, στο 2,07. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Καρσίγιακα – Μπρεογάν: Καρσίγιακα -2,5 & Over 154,5 πόντοι ➡απόδοση 2,07

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ