Με Κάνααν στο 4.20 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

Με Κάνααν στο 4.20 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις και Bet Builder στη Stoiximan!

Μετά την κακή εμπειρία της προηγούμενης εβδομάδας στην Ιβηρική και λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στη Stoiximan Basket League, o Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο με στόχο μια νίκη που μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική στην κούρσα για τα playoffs.

Γράφει ο Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Ναι, ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό μπάσκετ. Δικαιολογημένα υπάρχει γκρίνια. Όμως η ομάδα αυτή έχει κερδίσει το δικαίωμα να ζητάει έξτρα χρόνο για να βρει τον δρόμο της. Και χρειάζεται τη συσπείρωση του οργανισμού όσο τίποτε άλλο τώρα που βρίσκεται στη μέση της μάχης. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται  τη νίκη για να πιάσουν τη Μακάμπι σε όρους ρεκόρ και να πάρουν με το μέρος τους (προς μελλοντική εξαργύρωση) το πλεονέκτημα του 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Όπως γίνεται κατανοητό, η αναμέτρηση είναι εξόχως σημαντική και ο βαθμός δυσκολίας της υψηλός, ειδικά μετά το πλήγμα με τον τραυματισμό του Φαλ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Isaiah Canaan: 4+ Εύστοχα Τρίποντα στο 4.20 από 3.35 σε Super Ενισχυμένη!

Η Μακάμπι δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα περσινά αγωνιστικά standards της και οι λόγοι είναι πολλοί. Είναι προφανές ότι της λείπει η έδρα της και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο ρεκόρ της αλλά στην ευεργετική επίδραση που είχε η στήριξη του κόσμου τους στην προσπάθεια της να βρει ρυθμό και να αρχίσει να ρολάρει σε βάθος χρόνου. Οι Ισραηλινοί παίζουν το -γνωστό σε όλους μας- μπάσκετ του Όντεντ Κάτας, με τα συν και τα πλην που αυτό πρεσβεύει. Η επίθεση τους έχει ιδέες και βασίζεται στη συνεργασίες, αναμειγνύοντας αρκετά πρόσωπα ενώ έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει με διαφορετικές δράσεις, υποστηρίζοντας την παραγωγική διαδικασία με μεγάλη δυναμική στο επιθετικό ριμπάουντ.

Η άμυνα τους συνολικά δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι αποτελεσματική σε συγκεκριμένα κομμάτια (σωστές περιστροφές, προστασία του Low Post, 1on1 καταστάσεις) όμως παρουσιάζει πολύ κακούς δείκτες σε βασικές αμυντικές δράσεις όπως η αναχαίτιση του χειριστή στο Pick & Roll και το transition. Ο Ολυμπιακός θα στοχεύσει σε αυτές τις αδυναμίες οικοδομώντας αναλόγως το πλάνο.

Βet Builder με Nigel WilliamsGoss Πόντοι 9+ και Nikola Milutinov Ριμπάουντ 8+ σε απόδοση 2.26 στη Stoiximan

Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν τη Νο1 transition επίθεση στη λίγκα (1.399 πόντοι ανά κατοχή) και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν εμφατικά τον αντίπαλο στο ανοιχτό γήπεδο. Το παιχνίδι των γκαρντ του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι κομβικό επίσης. Οι Ουόκαπ και Ουίλιαμς-Γκος θα αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς στην παραγωγική διαδικασία των γηπεδούχων, χτυπώντας μέσα από ball-screen καταστάσεις τους Ισραηλινούς με άμεση εκτέλεση και δημιουργία. Αναμένουμε λοιπόν πολλές Pick & Roll-δράσεις από την ελληνική ομάδα στην προσπάθεια της να εκθέσει την πολύ συγκεκριμένη αμυντική αδυναμία των Ισραηλινών, με αρωγό το παιχνίδι των γκαρντ. Η καινούργια κατάσταση στο rotation μετά τον τραυματισμό του Φαλ, η οποία υπαγορεύει «χοντρά» λεπτά για τον Μιλουντίνοφ και αναβαθμισμένο ρόλο για τον Πετρούσεφ, μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει θετικά στην κατεύθυνση αυτή.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τόνους ενέργειας και τη γνωστή του άμυνα για να ανοίξει τον ρυθμό και να βρει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο απέναντι στη Μακάμπι. Μπορεί να το κάνει εφόσον ελέγξει τη μάχη του backcourt , παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή.

Bet Builder με Νικητής Ολυμπιακός και Thomas Walkup Πόντοι 7+ σε απόδοση 2.73 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ