ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Επιστροφή στην Super League για τον Παναθηναϊκό. Δύσκολο ματς για τους «πρασίνους», που υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της εφετινής Super League (19:30).

Μόνο εύκολο δε θα είναι το σημερινό παιχνίδι στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να υπερκεράσουν και το εμπόδιο του Αστέρα, συνεχίζοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία.

Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Μετά το Χ στην Αγιά Σοφιά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη ρωσική ρουλέτα και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League οι γηπεδούχοι (παρέα με τον ΠΑΟΚ), έχοντας συγκεντρώσει 41 πόντους σε 18 αγωνιστικές.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, καθώς εκτός είναι οι Βιλένα, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Ιωαννίδης, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι, οι υπόλοιποι τραυματίες, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός έχει μόλις έναν διαθέσιμο φορ, για το σημερινό ματς τον Σπόραρ! Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ντραγκόφσκι, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Από την άλλη, ο Αστέρας ανηφορίζει στη Λεωφόρο για να κάνει τη… ζημιά στον Παναθηναϊκό. Πάντα βάζει δύσκολα στους «πρασίνους» η ομάδα της Τρίπολης και το ίδιο επιθυμεί και στη σημερινή αναμέτρηση. Την περασμένη αγωνιστική, με buzzer beater γκολ του Μιριτέλο, οι Αρκάδες επικράτησαν του Βόλου και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Για το σημερινό ματς ο Τσιφτσής είναι εκτός αποστολής, όπως δεν υπολογίζονται από τον Μίλαν Ράσταβατς και οι τιμωρημένοι Χουάν Μιριτέλο, Πέπε Καστάνιο. Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ