Κύπελλο σε Αγγλία και Ισπανία με 4.55 και 3.90

Κύπελλο σε Αγγλία και Ισπανία με 4.55 και 3.90

Ψάχνει αντίδραση στο Μπέρμιγχαμ η παραπαίουσα Τσέλσι, με άγνοια κινδύνου η Μπιλμπάο στη Μαδρίτη! Ανάλυση και Bet Builder προγνωστικά.

Με κάποιες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Κυπέλλου το ποδοσφαιρικό μενού της Τετάρτης, αρχής γενομένης από αυτή στο Μπέρμιγχαμ (22:00). Η Άστον Βίλα πήρε 0-0 στο Stamford Bridge από την Τσέλσι και οδήγησε το ζευγάρι σε εντός έδρας επαναληπτικό. Ιδιαίτερα φιλόδοξη και πολύ δυνατή φέτος η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

 

Κάτι που επιβεβαίωσε και στο εμφατικό 5-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που όχι μόνο κράτησε εντός 4άδας τη Βίλα αλλά και στο -5 από την κορυφή της Premier League. Ο Έμερι αφήνει το σημάδι του, καθώς από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο της Άστον Βίλα, την μετέτρεψε από ομάδα – κομπάρσο σε πρωταγωνίστρια. Και έχει την ευκαιρία να την πάει σε μονοπάτια Champions League. Εντούτοις προηγείται η μάχη με τους Λονδρέζους, με έπαθλο το εισιτήριο για τους 16 του FA Cup.

 

Μια από τα ίδια και φέτος η Τσέλσι, που απογοητεύει στο χορτάρι. Έχει ξοδέψει ατελείωτα λεφτά την τελευταία διετία σε μεταγραφές, εντούτοις αδυνατεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Και η ευθύνη δεν βαραίνει αποκλειστικά ούτε τον Τούχελ πέρσι, ούτε και τον Ποτσετίνο φέτος.

 

Η λογική που λειτουργεί το αγγλικό κλαμπ δεν έχει αποτέλεσμα, ωστόσο τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δύσκολα μπορεί κάτι να αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο. Μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι έφαγε back to back τεσσάρες!

 

Πρώτα στο 4-1 από τη Λίβερπουλ στο Anfield και μετά στο 2-4 από τη Γουλβς στο Λονδίνο… Δεν έχει τύχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Premier League, επομένως είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα στα Κύπελλα.

 

Μεγάλο ματς, καθώς η Άστον Βίλα είναι καλύτερη ως σύνολο, με αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι. Τη στιγμή που η Τσέλσι ψάχνει αντίδραση και έχει υψηλό κίνητρο για να σώσει κάτι από τη φετινή σεζόν. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Over 8,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Ημιτελική φάση στο Copa del Rey της Ισπανίας, με την Ατλέτικο να υποδέχεται στη Μαδρίτη (22:30) την Μπιλμπάο στο πρώτο ματς της σειράς. Οι «ροχιμπλάνκος» απέκλεισαν την Ρεάλ Μαδρίτης στους 32 και στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο της Σεβίλλης.

 

Σκληρή, ανταγωνιστική και με πιο επιθετικό προφίλ φέτος η ομάδα του Σιμεόνε, που δύσκολα ωστόσο θα επιστρέψει στη μάχη του τίτλου της La Liga. Παρά το πρόσφατο 1-1 στο Bernabeu για την 23η αγωνιστική, η Ατλέτικο είναι στο -10 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

 

Επομένως το Κύπελλο φαντάζει ως ο πλέον ρεαλιστικός στόχος για μια σημαντική διάκριση φέτος. Και αξίζει να σημειωθεί πως η Ατλέτικο παρουσιάζει φέτος την πιο αποτελεσματική έδρα της χώρας, καθώς μετράει 11Ν-1Ι-0Η και γκολ 27-12 στο Metropolitano, συν τις εντός έδρας προκρίσεις στο Κύπελλο.

 

Καταπληκτική η δουλειά που κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για μια ακόμη χρονιά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πέτυχε τρομερή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 4-2 στην παράταση της Μπαρτσελόνα, ενώ μετά το εμφατικό 4-0 επί της Μαγιόρκα παρέμεινε στο κυνήγι της 4άδας στη La Liga, μόλις στο -3 από τα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

 

Εντυπωσιακός ο τρόπος λειτουργίας των Βάσκων, με αποκλειστικά γηγενείς ποδοσφαιριστές, ασταμάτητη παραγωγική διαδικασία από τις ακαδημίες και απόκτηση σχετικά άγνωστων παικτών που μετατρέπει σε πρωταγωνιστές. Ζόρικη η αποστολή στο Metropolitano, όπου η Αθλέτικ θα ψάξει ένα αποτελέσμα που της αφήνει ελπίδες πριν τη ρεβάνς στο San Mames.

 

Η Ατλέτικο θέλει μια «καθαρή» νίκη, προκειμένου να πάει άνετη στο δεύτερο ματς και δεδομένα διαθέτει τη δυναμική για να το κάνει. Η Μπιλμπάο εντούτοις ξέρει να παίζει σε πολύ υψηλή ένταση και δεν θα πέσει αμαχητί. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 5,5 κάρτες σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ