ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ - ΚΗΦΙΣΙΑ Live Streaming

Να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η ΑΕΚ. Την Κηφισιά αντιμετωπίζει η Ενωση για την 23η αγωνιστική του εφετινού ελληνικού πρωταθλήματος (19:00).

Με τον κόσμο ξανά στο πλευρό της, η ΑΕΚ αναζητά μονάχα τη νίκη στο σημερινό εντός έδρας ματς με την Κηφισιά.  Εφτασε μια ανάσα από το διπλό στην Τούμπα η Ενωση, αλλά λύγισε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι. Κάπως έτσι, έμεινε στο 1-1 και έχασε την ευκαιρία να ρίξει από την κορυφή τον ΠΑΟΚ. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 49 πόντους σε 22 αγωνιστικές η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ψάχνει το τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Αν η ΑΕΚ επικρατήσει της Κηφισιάς, τότε θα έχει… καρφωμένο το βλέμμα στο ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Για να δει αν θα σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Επιστροφές και απουσίες μετράει ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Κηφισιά. Άμραμπατ-Μάνταλος βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, ενώ διεκδικούν και θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Αντίθετα, εκτός με άδεια βρίσκεται ο Εκι Πόνσε, αλλά και ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα. Από εκεί και πέρα, Ρότα και Σιμάνσκι παραμένουν στα πιτς για τους κιτρινόμαυρους. 

Στην αντίπερα όχθη, η Κηφισιά, θέλει να βάλει ξανά δύσκολα στην ΑΕΚ. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το 1-1 του πρώτου γύρου και την υπερπροσπάθεια της ομάδας των βορείων προαστίων. Από εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο προέρχονται οι γηπεδούχοι, που παλεύουν για την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην προτελευταία θέση της κατάταξης παραμένει η Κηφισιά, έχοντας συγκεντρώσει 16 πόντους μέχρι στιγμής. Αήττητοι στα δύο τελευταία ματς της Super League οι φιλοξενούμενοι.

ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ