Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (1/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (1/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πρώτη μέρα του Μαρτίου και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Ζάλγκρις – Ολυμπιακός (20:00): Σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ζάλγκιρις, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να την έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο αγωνιστικά. Με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, έχει φτάσει σε ρεκόρ 11-15 και έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για να μπει στα play ins. Ο Ιταλός προπονητής την έχει κάνει πιο συμπαγή αμυντικά, έχουν βρεθεί καλύτεροι ρόλοι και ιδιαίτερα εντός έδρας είναι πολύ αποδοτική. Απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλει μία ακόμα νίκη στο Κάουνας για να πάρει έξτρα ώθηση, όμως είναι άγνωστο πόσο θα την έχει επηρεάσει η διακοπή της Ευρωλίγκας. Αγωνιστικά, αμφίβολοι με τις πιθανότητες συμμετοχής να είναι υπέρ τους είναι οι Μπιρούτις και Γκιεντράιτις, ενώ σε ότι αφορά στα εντός έδρας αποτελέσματα, μετράει έξι νίκες και ισάριθμες ήττες. Σε επίπεδο στατιστικής, σκοράρει 81,3 πόντους κατά μέσο όρο μπροστά στο κοινό της και επιτρέπει 79, καθώς της αρέσει να «ανοίγει» τον ρυθμό και να πηγαίνει τα παιχνίδια σε περισσότερες κατοχές.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ζάλγκρις – Ολυμπιακός (20:00): Με πολλά προβλήματα πήγε στο Κάουνας ο Ολυμπιακός, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Έχει φτάσει σε ρεκόρ 15-11 και… φλερτάρει με την απευθείας είσοδο στα πλέι οφς, αλλά προλαβαίνει αν συνεχίσει έτσι να πάρει και πλεονέκτημα έδρας σε αυτά. Μακριά από το κοινό τους οι «ερυθρόλευκοι», έχουν έξι νίκες και επτά ήττες και δεν είναι απίθανο να βελτιώσουν αυτή την επίδοση απέναντι στην Ζάλγκιρις. Έχουν όμως πολλά προβλήματα στα γκαρντ, καθώς εκτός λόγω τραυματισμών έμεναν οι Γουίλιαμς-Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου-Λονγκ. Αυτό σημαίνει πως οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Κάναν και Λούντζης θα κληθούν να παίξουν περισσότερο και θα είναι κομβικό να τα πάνε καλά. Οι φιλοξενούμενοι πάντως υπερτερούν στην φροντ λάιν και αν το εκμεταλλευτούν μπορούν να φύγουν με το «διπλό». Μακριά από το ΣΕΦ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας σκοράρουν 76,4 πόντους μέσο όρο και επιτρέπουν 75,3, οπότε έστω και οριακά αν επανεμφανιστούν αυτά τα νούμερα το over θα επιβεβαιωθεί.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Οριακή έμοιζε η κατάσταση στον οργανισμό της Λάτσιο, μετά την τελευταία ήττα από τη Φιορεντίνα και τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Μαουρίσιο Σάρι. «Αν σου ζητάω έναν παίκτη που αποτελεί την βασική επιλογή και με αναγκάζεις να επιλέξω ανάμεσα στο plan C και το plan D, τότε δεν είμαι εγώ αυτός που ουσιαστικά κάνει τις επιλογές», σχολίασε με αφορμή την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι. «Οι προσθήκες δεν έχουν να κάνουν με την ήττα στη Φλωρεντία, ούτε με τις άλλες εννιά» απάντησε με νόημα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Κλαούντιο Λοτίτο. Ο προπονητής σε μια προσπάθεια να κρατήσει ενωμένη την ομάδα και να την αφήσει έξω από αυτό, έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι με τη Μίλαν και τον «τελικό» που ακολουθεί την Τρίτη (5/3) με τη Μπάγερν Μονάχου με φόντο τα προημιτελικά του Champions League. Στο «Αρτέμιο Φράνκι», οι πρωτευουσιάνοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Λουίς Αλμπέρτο (45’), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκαν ακόμη μεγαλύτερη πίεση από τη Φιορεντίνα, η οποία, αυτή τη φορά ήταν εύστοχη και έφτασε στην ανατροπή (2-1). Πλέον, η απόσταση από την τετράδα είναι 8β. και με αυτά τα «σκοτσέζικα ντους» από βδομάδα σε βδομάδα, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Εξέτισε ο Χίλα (στόπερ), αλλά είναι τραυματίες οι Ροβέλα (μέσος) και Πάτριτς (δ. μπακ).

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΛΑΝ (21:45): Χωρίς νίκη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Μίλαν. Μετά το… σοκαριστικό 4-2 στην έδρα της Μόντσα, οι «ροσονέρι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Αταλάντα. Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, καθώς, μόλις στο 3’ ο Ράφα Λεάο άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια πίεσε, χωρίς, ωστόσο, να χάσει κάποια σημαντική ευκαιρία και στο 42’ είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε απίστευτα υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας, αλλά, δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «μπεργκαμάσκι». Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί πλέον στο -13 από την κορυφή και με ματς περισσότερο. Ρεαλιστικός στόχος είναι να παραμείνει εντός τετράδας, αλλά, ακόμη και αυτό να γίνει, θεωρείται σχεδόν βέβαιη η απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι στο τέλος της σεζόν, εκτός και αν κλείσει με ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Γιόβιτς (φορ) εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ, τραυματίας παραμένει ο Πόμπεγκα (μέσος). Την Πέμπτη (7/3) θα υποδεχθεί τη Σλάβια Πράγας για τη φάση των «16» του Europa League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ