Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (2/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (2/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:00): Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας, αν και το πάλεψε όσο μπορούσε. Μάλιστα, δέχτηκε το γκολ στο 89’ και κάπως έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας. Πλέον, στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την παραμονή, αυτός είναι ο μεγάλος της στόχος. Και, αν και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την τελευταία τριάδα, θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει αυτό το +4 από τη Λούτον. Άλλωστε, καλύτερη ομάδα έχει, το θέμα είναι να το επιβεβαιώνει και στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνει βαθμούς. Για την ιστορία, με τη Λούτον παίζει την τελευταία αγωνιστική της διακοπής, δηλαδή στις 16/3! Την περασμένη αγωνιστική είχε χάσει 4-2 από την Άστον Βίλα και πιο πριν είχε κερδίσει 2-0 τη Γουέστ Χαμ. Δίνονται εκτός και για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ οι Άινα (δεξί μπακ), Μπολί (κεντρικός αμυντικός), Σανγκαρέ (μέσος), Ταβάρες (αριστερό μπακ), Γουντ (επιθετικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (17:00): Με τον Κλοπ να δίνει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες (Κουανσά, Μπράντλεϊ, Κλαρκ, ΜακΚόνελ, Κούμας, Ντανς, Νιόνι, Γκόρντον), η Λίβερπουλ «καθάρισε» με 3-0 τη Σαουθάμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας και πήρε την πρόκριση. Ήταν κάτι σχεδόν αναγκαίο, με δεδομένο ότι οι τραυματισμοί στους «κόκκινους» είναι πάρα πολλοί. Θυμίζουμε, έλειπαν Άλισον, Σαλάχ, Σομποσλάι, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ζότα, Εντό, Γκράβενμπερχ, Τζόουνς, Μάτιπ, Νούνιες, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μπάιτσετιτς. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Λιγκ Καπ Αγγλίας με το 1-0 επί της Τσέλσι στην παράταση και συνολικά μετράει 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη, την ώρα που την προσεχή Πέμπτη ταξιδεύει στην Πράγα για τον πρώτο αγώνα με την Σπάρτα στους «16» του Europa League. Σίγουρα εκτός για το ματς Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ ο Σαλάχ (επιθετικός), Ζότα (επιθετικός), Ματίπ (κεντρικός αμυντικός), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Άλισον (τερματοφύλακας), Αλεξάντερ-Άρνολντ (δεξί μπακ), αμφίβολοι οι Νούνιες, Σομποσλάι, Εντό, Ρόμπερτσον.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Δύο εβδομάδες χωρίς ματς η Βαλένθια, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι της την προηγούμενη αγωνιστική. Από τις 17 Φεβρουαρίου έχει να αγωνιστεί, στο 0-0 απέναντι στη Σεβίλλη, έχει δύο σερί εντός έδρας πάλι με Ρεάλ Μαδρίτης και Χετάφε. Ζωντανή στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, από τη στιγμή που έχει και λιγότερο ματς και είναι στο μείον έξι από την πρώτη εξάδα. Χρειάζεται όμως υπερβάσεις και πρέπει να βρει μεγάλες νίκες τόσο στο Μεστάγια, όσο και μακριά απ’ αυτό. «Είμαι μια πολύ κρίσιμη περίοδος για εμάς, μέσα στα επόμενα τρία παιχνίδια θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό η θέση μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα», δήλωσε με περίσσια αυτοπεποίθηση ο Ρούμπεν Μπαράχα. Σχεδόν πλήρης στο ματς με τη Ρεάλ, απουσιάζει μόνο ο Πορτογάλος αμυντικός Κορέια.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:45): Μετά την ισοπαλία με τη Βαγιεκάνο ήταν επιτακτική ανάγκη για τη Ρεάλ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Σεβίλλη στο Μπερναμπέου. Δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι την κρατούσαν μακριά από την εστία και τις ευκαιρίες, τελικά η είσοδος του Λούκα Μόντρις έκρινε το ματς. Ο Κροάτης με δικό του γκολ στο 81′ έδωσε τη νίκη με 1-0 και διατήρησε την απόσταση των έξι βαθμών για τη Ρεάλ απέναντι στη Χιρόνα και των οχτώ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έχει τον επαναληπτικό με τη Λειψία και ίσως ο Αντσελότι προχωρήσει σε rotation, αν και το Μεστάγια φέτος είναι σίγουρα μια επικίνδυνη έδρα που κρύβει παγίδες. Με προβλήματα θα πάει εκεί αφού λείπουν οι Χοσέλου, Αλάμπα, Μιλιτάο και Κουρτουά, προλαβαίνει ο Μπέλιγχαμ που προπονήθηκε και ο Αντσελότι δήλωσε ότι θα ξεκινήσει.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ