Έχει… ψωμί το βράδυ

Έχει… ψωμί το βράδυ

Τριάδα από Γαλλία, Βέλγιο και Ιταλία.

Τα προγνωστικα στοιχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια του Σαββάτου (02/03)!

Καλημέρα φίλοι μου. Ο μήνας άλλαξε, ωστόσο μας υποδέχθηκε με άσχημο τρόπο. Τα γκολ που περιμέναμε στο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας, αλλά και στο Λάτσιο – Μίλαν δεν μπήκαν ποτέ και είμαι περίεργος να δω, πότε θα σταματήσει το αρνητικό σερί.

Τα έχει αυτά η στήλη. Υπάρχουν φορές που… καταπίνει σπαθιά, αλλά και αρνητικά σερί που δεν λένε να σταματήσουν. Και δυστυχώς, σε αυτό τα φεγγάρι βρίσκομαι. Δύο over 2,5 είχαμε επιλέξει από την Β’ Ολλανδίας και τα δύο έμειναν στα δύο γκολ. Τρίτο δεν μπήκε ποτέ…

Στην Ιταλία θέλαμε goal/goal, αλλά η Λάτσιο δεν βρήκε δίχτυα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο έμεινε με 8 παίκτες!

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα παίξει με κάλυψη και ο Θεός βοηθός. Γιατί με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, εδώ και ένα μήνα δε ξέρω, μόνο με… νηστεία θα μπει φρένο στον κατήφορο.

Λέουβεν – Ουνιόν Σεντ Σιλουάζ προγνωστικά

Να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει η Ουνιόν. Μιλάμε για εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει αποκτήσει διαφορά οκτώ βαθμών από την δεύτερη Άντερλεχτ και βρίσκεται μέσα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Την προσεχή Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Φενέρ για το Κόνφερανς, ενώ έφτασε και στον τελικό Κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ.

Στα έξι τελευταία της ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ και ελπίζω να κάνει το ίδιο και σήμερα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέουβεν, η οποία έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους (παραμονή). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μιας και στα οκτώ τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα, έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Θα αγοράσω το Χ2 μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 1,93.

Τορίνο – Φιορεντίνα προγνωστικά

Αν η Φιορεντίνα είχε καλύτερη αμυντική λειτουργία θα αισθανόταν άνετη, όσον αφορά την έξοδό της στην Ευρώπη. Οι «βιόλα» έχουν δεχθεί γκολ και στα οκτώ τελευταία τους ματς στο Καμπιονάτο και συνολικά 12 γκολ, σε αυτά τα παιχνίδια.

Παρά την άσχημη εικόνα τους στα μετόπισθεν, παλεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη και πάνε στο Τορίνο για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι, διαθέτουν σκληρή ομάδα, παλεύουν τα ματς και έστω και αν απέχουν οκτώ βαθμούς από την 6η θέση, θέλουν στο τελευταίο μισό του πρωταθλήματος να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Αποστολή σίγουρα δύσκολη.

Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη, εάν σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς και το goal/goal το συναντάμε στο 1,98 στις στοιχηματικές εταιρίες. Απόδοση, πέρα για πέρα ικανοποιητική.

Κλερμόν – Μαρσέιγ προγνωστικά

Έχει ανεβάσει στροφές η Μαρσέιγ και το σημαντικότερο είναι ότι σκοράρει με ευκολία και δεν πετά τις ευκαιρίες στα σκουπίδια. Στα τέσσερα τελευταία της ματς, μόνο στο εκτός έδρας με την Μπρεστ δεν βρήκε δίχτυα. Στα άλλα τρία, σημείωσε εννέα γκολ.

Πηγαίνει στην έδρα της Κλερμόν, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θα τους ποντάρω με κάλυψη. Θα αγοράσω το Χ2, μαζί με το over 2,5 στην εξαιρετική απόδοση του 2,45.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:15 Λέουβεν – Ουνιόν: Χ2 & Over 2,5 (1,93)

21:45 Τορίνο – Φιορεντίνα: G/G (1,98)

22:00 Κλερμόν – Μαρσέιγ: Χ2 & Over 2,5 (2,45)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ