Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (16/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (19:30): Η Φούλαμ έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο «Μολινό» αλλά έχασε 2-1 από τη Γουλβς. Είναι από εκείνα τα ματς που λες ότι δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Και να σκεφτεί κανείς ότι το μοναδικό της γκολ σημειώθηκε στο 98’ με τον Ιβόμπι. Προηγουμένως, είχε κερδίσει 3-0 την Μπράιτον εντός και 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός. Παρά το γεγονός ότι γενικά δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο φέτος, έχει καταφέρει, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, να φτάσει στους 35 βαθμούς και να είναι σούπερ άνετη. Έτσι κι αλλιώς, ούτε πιο πάνω πάει, ούτε και πιο κάτω. Είναι η πρώτη φορά στη σεζόν που ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει προβλήματα. Κοινώς, όλοι είναι διαθέσιμοι για το Φούλαμ – Τότεναμ, με την υποσημείωση ότι ο Χιμένες, ο οποίος έχει επιστρέψει, δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο και θα μείνει στον πάγκο, λογικά. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι ο Μουνίς θα ξεκινήσει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος φορ είναι φορμαρισμένος, έχοντας σημειώσει όλα τα γκολ του (5) στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ (19:30): Η Τότεναμ έκανε μεγάλο διπλό στο «Βίλα Παρκ» με 4-0 επί της Άστον Βίλα και έκανε ένα σημαντικό βήμα για το Champions League. Η αλήθεια, πάντως, ότι το σκορ αδικεί πολύ την αντίπαλό της. Βλέπεις 4-0 και λες ότι έκανε περίπατο. Ήταν απλώς πολύ αποτελεσματική, με ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα σχετικά καλό δεύτερο, την ώρα που (έπαιζε από το 65’ με παίκτη παραπάνω και) έβαλε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και ίσως με το διπλό με την Άστον Βίλα να «διόρθωσε» την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γουλβς. Νέο πρόβλημα με τον Φαν ντε Φεν (κεντρικός αμυντικός), Σόλομον (εξτρέμ), Φόρστερ (τερματοφύλακας), Σεσενιό (εξτρέμ), είναι έτοιμος ο Ριτσάρλισον, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει από την αρχή. Μάλιστα, τη θέση του Ολλανδού στο κέντρο άμυνας της ομάδας του Ποστέκογλου, αναμένεται να πάρει ο Ντραγκούσιν, ο Ρουμάνος στόπερ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Τζένοα με ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Έχει παίξει ως τώρα σε 4 αγώνες, αλλά δεν έχει ξεκινήσει από την αρχή, κάτι που σημαίνει πως, αν επιλεχθεί να παίξει σήμερα, θα είναι για πρώτη φορά βασικός.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Έτρεχε ένα σερί τεσσάρων αγώνων με τρεις νίκες και μια ισοπαλία η Οσασούνα, σερί που σταμάτησε απέναντι στη Χιρόνα στο εκτός έδρας ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 13′ από ένα γκολ του Πόρτου, έμεινε στο ματς μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Αλλά ένα γκολ του Σάβιο στο 86′ έφερε το τελικό 2-0 για τη Χιρόνα που συνεχίζει στη δεύτερη θέση. Έμεινε πίσω στη μάχη που θέλει να δώσει για τις ευρωπαϊκές θέσεις, βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας και θέλει να το παλέψει, αλλά σίγουρα δε συγκαταλέγεται στα φαβορί. Με τα γνωστά εδώ και καιρό προβλήματα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ, αφού είναι εκτός οι Γκαρσία, Πένια, Ορόθ και Μπάρχα.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Μετά από την ισοπαλία στο Μεστάγια και την κακή εμφάνιση με τη Λειψία (πήρε πάντως την πρόκριση και θα παίξει με τη Σίτι) η Ρεάλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Θέλτα στο Μπερναμπέου. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 21′, το 1-0 παρέμενε μέχρι το 79 ‘αλλά μετά ήρθε το ξέσπασμα για τη Ρεάλ. Δύο αυτογκόλ της Οσασούνα και ένα γκολ του Γκιουλέρ στις καθυστερήσεις έφεραν το τελικό 4-0 για τους Μαδριλένους, που διατήρησαν το συν εφτά από τη Χιρόνα και το συν οχτώ από την Μπαρτσελόνα και… καλπάζουν για την κατάκτηση του τίτλου. Θέλει το δύο στα δύο απέναντι σε Οσασούνα και Μπιλμπάο πριν πάει για το πρώτο ματς με τη Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μπέλινγχαμ και οι τραυματίες Αλάμπα, Μιλιτάο και Κουρτουά.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ