Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (24/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (24/3)

Ανάλυση και προγνωστικά.

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις.

Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΪΜΠΑΡ (17:15): Κατώτερη των περιστάσεων. Η Βαγιαδολίδ έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Ράσινγκ Φερόλ, καθώς έχασε με 2-0 και έτσι τέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας. Η ομάδα του Πάουλο Πετσολάνο απώλεσε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 8’, έπειτα από άστοχο πέναλτι του Μάρκος Αντρέ και στο 18’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μία φάση όπου η άμυνά της αδράνησε. Από εκεί και πέρα, όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 62’.

Στο 83’ μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για εκείνη. Αυτή ήταν η δεύτερη της ήττα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, με συνέπεια να υποχωρήσει στην 7η θέση και να βρεθεί στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Γεγονός το οποίο έχει φέρει σε δύκολη θέση τον κόουτς Πετσολάνο. Τώρα, γυρίζει στο «κάστρο» της όπου μετράει μόλις δύο ήττες φέτος (10-3-2) και όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Τιμωρημένος ο Ταρέγκα (στόπερ), επιστρέφουν οι Μόρο (εξτρέμ) και Ανουάρ (χαφ). 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΪΜΠΑΡ (17:15): Ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Βιγιαρεάλ Β’ και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου. Η Έιμπαρ νίκησε με 2-0 την ομάδα του κίτρινου «υποβρυχίου», σε ένα παιχνίδι που δεν έθελξε με την απόδοσή της και δέχθηκε φάσεις από τους φιλοξενούμενους. Προηγήθηκε στο 37’ με τον Λεόν, σε μία φάση που άρχισε από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και «σφράγισε» την υπόθεση τρίποντο, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο Κορπάς στο 73’.

Στα τελευταία λεπτά, απειλήθηκε με μείωση, ωστόσο κράτησε ανέπαφη την εστία της. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Ζοσέμπα Ετσεμπερία επέστρεψε άμεσα στις νίκες και παρέμεινε στο «κόλπο» της απευθείας ανόδου στη La Liga. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, καθώς έχει συγκεντρώσει 21 πόντους (6-3-6 ρεκόρ) με 20-21 τέρματα. Όσους και η Έλτσε. Την ίδια ώρα, είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μακριά από το γήπεδό της (2-2-0). Μοναδική απουσία αποτελεί ο Κορεά (μπακ), ο οποίος είναι ανέτοιμος. 

Η εκτίμηση του αγώνα  

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΙΤΑΛΙΑ (22:00): Σε εξαιρετική κατάσταση το Εκουαδόρ είτε έχει να κάνει το δείγμα της σε επίσημα ματς και συγκεκριμένα τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, είτε σε φιλικά τουρνουά, όπως αυτό που συμμετέχει τώρα και στο πλαίσιο του οποίου επικράτησε 2-0 της Γουατεμάλας. Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος, αφού άνοιξε το σκορ στο 8’ με το γκολ του Γεμποά και στο 86’ με τον Πλάτα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Έβδομη νίκη στα τελευταία δέκα ματς, περίοδο στην οποία έχει μόλις μία ήττα κι αυτή απόλυτα εντός λογικής κόντρα στην Αργεντινή. Παράλληλα, ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της, στο οποίο είχε μηδέν στο παθητικό της. Κόντρα στη Γουατεμάλα έπαιξε με αρκετές δεύτερες λύσεις και τώρα αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού πρωτοκλασάτοι, όπως οι Καϊσέδο, Εστουπινιάν κλπ. 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΙΤΑΛΙΑ (22:00): Δύο πρωταγωνιστές είχε η πολύ δύσκολη νίκη της Ιταλίας κόντρα στη Βενεζουέλα. Πρώτο χρονικά τον Ντοναρούμα, που κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι μόλις στο 3’. Δεύτερος ο Ρετέγκι που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του για τη νίκη με 2-1. Στο 40’ άνοιξε το σκορ από ασίστ του Καμπιάσο, η ισοφάριση ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 43’, ωστόσο ο Ρετέγκι έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Από ασίστ του Ζορζίνιο στο 80’ πέτυχε και το δεύτερό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ξεκάθαρα ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προσπαθεί να βάλει τα δικά του πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του και αυτή η διαδικασία απαιτεί υπομονή, ειδικότερα σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Πιθανό το ροτέισον από τον έμπειρο προπονητή, με τον Βικάριο να είναι πιθανό να παίρνει τη θέση του Ντοναρούμα ενώ υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι και οι Νταρμιάν, Πελεγκρίνι και Ντιμάρκο. 

 Η εκτίμηση του αγώνα  

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ