Η ευκαιρία της Λιλ και το 1.97 στη Φρανκφούρτη

Η ευκαιρία της Λιλ και το 1.97 στη Φρανκφούρτη

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Παρασκευή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (21:30): Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης «κόλλησε» στο 0-0 με την Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας, σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. Είχε λίγες περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, αλλά γκολ δεν βρήκε και έτσι «πέταξε» δύο βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιο πριν, είχε χάσει 3-1 από την Ντόρτμουντ εκτός έδρας και είχε κερδίσει 3-1 τη Χόφενχαϊμ και 2-1 τη Χάιντενχαϊμ. Γενικά, το έχω ξαναγράψει, δεν έχει την ποιότητα που είχε πέρσι, ούτε και την ίδια συνέπεια, όμως, για την ώρα είναι μέσα στους στόχους της. Σίγουρα εκτός για το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης ο Εκιτικέ (εξτρέμ), ο Ρόντε (μέσος) και ο Κάλαϊτζιτς (επιθετικός), έτοιμος ο Λάρσον αλλά όχι για όλο το ματς, όπως και ο Φαν ντε Μπέεκ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (21:30): Η Βέρντερ Βρέμης έχει πάρει την κάτω βόλτα για τα καλά, αλλά ακόμη κι έτσι, έχει μία άνετη σεζόν. Μία σεζόν που είναι, πάνω-κάτω, στα περσινά επίπεδα. Έχασε 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και της στοίχισε η αποβολή του Γιουγκ στο 43’, λίγα λεπτά πριν σημειωθεί το πρώτο γκολ. Στο 76’ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, αλλά όχι μόνο δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ήταν η 4η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα (σε όλα δέχτηκε από δύο γκολ) και πέμπτο ματς χωρίς νίκη, μιας και είχε προηγηθεί το 1-1 με την Ντάρμσταντ. Επίσης, η τελευταία επιτυχία της είναι το 1-0 εκτός έδρας κόντρα στην Κολωνία στις 16/2. Πλήγμα με Ενζιμά (εξτρέμ), θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση (στον αστράγαλο) και αυτό σημαίνει πως θα μείνει μερικές εβδομάδες εκτός δράσης. Τιμωρημένος (δύο αγωνιστικές) ο Γιουγκ (κεντρικός αμυντικός), εκτός και οι Σταρκ (κεντρικός αμυντικός), Ζέτερερ (τερματοφύλακας).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00): Επιστροφή στη δράση και επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ κόντρα στη Λανς. Αναμέτρηση εντός έδρας και με μεγάλη ανάγκη για το τρίποντο για να παραμείνει σε απόσταση νίκης από την τριάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ήταν ο Ζεγκρόβα, που στο 9’ άνοιξε το σκορ, και στο 60’ κατάφερε να κάνει το 2-0, θέτοντας πολύ στέρεες βάσεις νίκης. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει στην αναμέτρηση η Λανς ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Γουαχί, αλλά στη συνέχεια η Λιλ δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα να περιορίσει την ορμή των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, πιο κοντά ήταν το 3-1 παρά η ισοφάριση. Πρώτη νίκη έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες και τρίτο συνεχόμενο Goal/Goal για μια Λιλ που στηριζόταν στο πρώτο μισό της χρονιάς στην άμυνά της. Μετά το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ ακολουθεί αναμέτρηση για το Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα στην Αγγλία. Έξι σερί ματς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι Φερνάντες, Γκόμες, Ίλιτς και φυσικά ο Ουμτιτί.

Πως να γίνεις Επαγγελματίας Παίκτης Στοιχήματος

ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00): Προφανώς ένα ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα και εντός έδρας δεν είναι στα χαρτιά για καμία ομάδα στη Γαλλία, αλλά για τη Μαρσέιγ, ξαφνικά προέκυψε κακό αποτέλεσμα, λόγω του τρόπου που προέκυψε η ήττα στο «Βελοντρόμ». Στο πρώτο ημίχρονο χειρίστηκε πολύ καλά την κατάσταση και μάλιστα στο 40’ ο Μπεράλντο άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν με δέκα παίκτες, οπότε η Μαρσέιγ μπορούσε να κοιτάξει το ματς με μεγαλύτερη πίστη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και προφανώς ήρθε η απογοήτευση. Στο 53’ ο Βιτίνια και στο 85’ ο Γκονσάλο Ράμος χάρισαν τη νίκη στους πρωταθλητές των δέκα παικτών και έτσι η Μαρσέιγ κατέγραψε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα δεν είναι χαμένη, αφού απέχει τρεις βαθμούς από την εξάδα, αλλά προφανώς ο κλοιός έχει σφίξει ασφυκτικά. Ακολουθεί ματς για το Europa League στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπενφίκα. Πολλά τα προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι Εμπεμπά, Σαρ, Ονάνα, Μεϊτέ, Κλάους, Μουρίγιο και Ναντίρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ