Η Ολυμπιακή Ομάδα Belle Équipe της Stoiximan ετοιμάζεται για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Ομάδα Belle Équipe της Stoiximan ετοιμάζεται για το Παρίσι

Η Stoiximan αποτελεί Υπερήφανο Χορηγό 18 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, καθώς και των Εθνικών Ομάδων Πόλο Ανδρών και Γυναικών, που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Αθήνα, 15 Απριλίου 2024 – Περίπου τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, οι Έλληνες αθλητές μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Σταθερό αρωγό στις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών αποτελεί η Stoiximan, η οποία για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση βρίσκεται δίπλα τους.

Η Stoiximan Belle Équipe αποτελείται από 18 καταξιωμένους και φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020) και  Γυναικών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004).

Με το όνομά της εμπνευσμένο από τη γαλλική Belle Époque, μια εποχή ευημερίας, εξέλιξης και αισιοδοξίας, η Stoiximan Belle Équipe έρχεται να εκφράσει τις μεγάλες φιλοδοξίες για τις επερχόμενες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά οι 18 αθλητές και αθλήτριες της Stoiximan Belle  Équipe  είναι οι: Λευτέρης Πετρούνιας (Κρίκοι – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2016, Χάλκινος Ολυμπιονίκης 2020), Κατερίνα Στεφανίδη (Άλμα Επί Κοντώ – Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016), Άννα Κορακάκη (Σκοποβολή – Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016 στα 25μ. πιστόλι και Χάλκινη στα 10μ. αεροβόλο), Μίλτος Τεντόγλου (Άλμα εις Μήκος – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020), Στέφανος Ντούσκος (Κωπηλασία – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020 μονό σκιφ), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Βάδην), Κριστιάν Γκολομέεβ  (Κολύμβηση), Στέργιος Μπίλας (Κολύμβηση), Χριστίνα Μπούρμπου (Κωπηλασία), Άλκης Κυνηγάκης (Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας), Ελισάβετ Τελτσίδου (Τζούντο), Χρήστος Φραντζεσκάκης (Σφυροβολία), Μαρία Πρεβολαράκη (Πάλη), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (100 και 200 μέτρα), Φένια Τζέλη (Τάε Κβον Ντο), Θένια Σαρβανάκη  (Τάε Κβον Ντο), Μαρία Κυρίδου (Κωπηλασία) και Αννέτα Κυρίδου (Κωπηλασία).

Ο Μίλτος Τεντόγλου, Χρυσός Ολυμπιονίκης του 2020 στο άλμα εις μήκος, και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι από τους παραπάνω αθλητές, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη, αποτελούν μέλη της οικογένειας της Stoiximan εδώ και περίπου μία δεκαετία, απόδειξη της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού στη χώρα μας, στηρίζοντας εκείνους τους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Belle Équipe o Γιάννης Σπανουδάκης, Chief Compliance Officer της Κaizen Gaming, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, ανέφερε: «Εδώ και πάνω από 10 χρόνια η Stoiximan έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξη της στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι όμως γεγονός, ότι η ανακοίνωση της ομάδας των αθλητριών και αθλητών που στηρίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί κάθε φορά για εμάς μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Έτσι γίνεται και φέτος με την ανακοίνωση της “Βelle Équipe”. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να επιτύχουν τα όνειρά τους, όπως φυσικά και σε ολόκληρη την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή».

Στους τέταρτους Ολυμπιακούς της Αγώνες βαδίζει η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο άλμα επί κοντώ και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014, Κατερίνα Στεφανίδη.

Το 2016 η Stoiximan ήταν μία από τις εταιρείες, οι οποίες έδειξαν τη μεγαλύτερη στήριξη στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», αποτελώντας Υπερήφανο Χορηγό 7 αθλητών και της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών. Το 2020 η Stoiximan, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιούργησε την ομάδα «Great in Japan», η οποία αποτελούνταν από 17 αθλητές και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών. Οι αθλητές της ομάδας της Stoiximan επέστρεψαν και από τις δύο διοργανώσεις κατακτώντας μετάλλια και πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τα τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια της ελληνικής αποστολής, προήλθαν όλα από αθλητές που στήριζε τότε και στηρίζει μέχρι σήμερα η Stoiximan (Κορακάκη, Πετρούνιας, Στεφανίδη).

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους το 2016 και Χάλκινος το 2020, Λευτέρης Πετρούνιας, είναι μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014.

Φέτος, με εξαιρετικές προοπτικές για διακρίσεις οι Έλληνες αθλητές βαδίζουν στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ως μέλη της  Stoiximan Belle Équipe.

Ολόκληρη η ομάδα Belle Equipe, με τα βιογραφικά και τις επιδόσεις των αθλητών εδώ.

Η Άννα Κορακάκη έχει κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκοποβολή (25μ. Πιστόλι και 10μ. αεροβόλο) στους Ολυμπιακούς του 2016, ενώ αποτελεί μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2014.

Ο Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο (κωπηλασία – μονό σκιφ) και μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2021, θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στον δρόμο της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι και ο πρώτος κωπηλάτης που λαμβάνει ποτέ την τιμή αυτή.

Μετά τα χρυσά της Ευρωπαϊκά μετάλλια το 2022 (35 και 20χλμ. βάδην) και το χάλκινο Παγκόσμιο το 2023 (35χλμ.) η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μέλος της ομάδας της Stoiximan από το 2022, ψάχνει τη μεγάλη διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών όχι μόνο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, αλλά από το 1980 και μετά έχει συμμετάσχει σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Stoiximan είναι ο Μεγάλος της Χορηγός από το 2015 μέχρι σήμερα. (από αριστερά Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης – αρχηγός της Εθνικής), Άγγελος Βλαχόπουλος

Η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών, της οποίας η Stoiximan αποτελεί Μεγάλο Χορηγό από το 2015, επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Πεκίνο το 2008. Η κορυφαία της διάκριση στη διοργάνωση είναι το ασημένιο μετάλλιο το 2004.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ