Το ένστικτο επιβίωσης της Νότιγχαμ και η Στουτγκάρδη

Το ένστικτο επιβίωσης της Νότιγχαμ και η Στουτγκάρδη

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Μπορεί να μην έχουμε δράση στην Super League, ωστόσο στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης επικρατεί χαμός! Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

 

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (16:30): Η χρονιά υπέρβασης έχει ολοκληρωθεί για την Στουτγκάρδη, μιας και έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το Champions League και το μόνο που μένει να μάθει είναι και η τελική της κατάταξη. Λεπτομέρεια είναι αυτό, δεν αλλάζει κάτι στη φανταστική σεζόν που έχει κάνει, την ώρα που πέρσι την ίδια εποχή έπαιζε στα μπαράζ παραμονής! Και είναι κάτι που δεν το πετυχαίνει τυχαία, έχει παίξει μπαλάρα στα περισσότερα παιχνίδια της. Έρχεται από το 2-2 με τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας, όπου προηγήθηκε με 2-0 με Φίχριχ (47’) και Ούνταβ (57’), έφτασε κοντά να γίνει η πρώτη ομάδα που την κερδίζει φέτος, όμως ισοφαρίστηκε στο 96’! Είχαν προηγηθεί η ήττα με 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης και οι νίκες με Άιντραχτ (3-0) και Ντόρτμουντ (1-0). Δεν παίζουν στο Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου οι Ναρτέι (μέσος), Ζαγκαντού (κεντρικός αμυντικός), Βάγκνομαν (δεξί μπακ), Έγκλοφ (μεσοεπιθετικός), Μάσιμο (εξτρέμ), όπως και οι τιμωρημένοι Μίτελσταντ (αριστερό μπακ) και Μιγιό (μεσοεπιθετικός).

 

bwin Review

 

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (16:30): Η Μπάγερν Μονάχου, παρά τα προβλήματα, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το 2-2 στα ημιτελικά του Champions League και πάει Μαδρίτη (8/5) να παίξει τα ρέστα της. Σε μία χρονιά που στη Γερμανία απέτυχε, μπορεί να τη σώσει με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’, το γύρισε με Σανέ στο 53’ και Κέιν (πέναλτι) στο 57’ αλλά το λάθος του Κιμ έφερε την ανατροπή στον Ροντρίγκο και εν τέλει το 2-2 από τον Βινίσιους (πέναλτι) στο 83’. Στη Bundesliga, έχει 3 σερί νίκες με τελευταία το 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την ώρα που ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως θα κάνει ορισμένες αλλαγές. Επιπλέον, δεν παίζουν ο Μουσιάλα (μεσοεπιθετικός), ο Ντε Λιχτ (κεντρικός αμυντικός), ο Κομάν (εξτρέμ), ο Σαρ (δεξί μπακ), ο Μποΐ (δεξί μπακ), ενώ ο Σανέ θα είναι στην αποστολή χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (17:00): Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα της με 5-1 από τη Νιούκαστλ. Προηγήθηκε στο 5’ με τον Αχμέντοτζιτς, ισοφαρίστηκε στο 26’ και δέχτηκε άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στην ουσία, δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική στη φετινή Premier League, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Άλλωστε, με 3 νίκες σε 35 αγώνες, προφανώς και δεν μπορείς να ελπίζεις σε κάτι. Ήταν η 4η διαδοχική ήττα και έχει συμπληρώσει 11 αγώνες χωρίς νίκη, με τελευταία επιτυχία το (τυχερό) 3-1 επί της Λούτον στις 10 Φεβρουαρίου! Πολλές οι απουσίες, δίνονται εκτός οι Μπάλντοκ (δεξί μπακ), Μπάσαμ (κεντρικός αμυντικός), Τομ Ντέιβις (μέσος), Ίγκαν (κεντρικός αμυντικός), Γέμπισον (επιθετικός), Λόου (αριστερό μπακ), ΜακΑτί (μέσος), ΜακΜπέρνι (επιθετικός), Νόρινγκτον-Ντέιβις (αριστερό μπακ), αμφίβολος ο Μπρούστερ (επιθετικός).

 

Διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

 

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (17:00): Η Νότιγχαμ Φόρεστ παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και έχει 26 βαθμούς. Σίγουρα θα ήταν σε καλύτερη θέση αν δεν υπήρχε η τιμωρία του -4 (η έφεση θα εκδικαστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος), αλλά όπως και να ‘χει, καλείται να τα δώσει όλα να αποφύγει τα χειρότερα. Έχασε 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα, σε παιχνίδι που το πάλεψε και είχε καλή εικόνα. Με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί και από την Έβερτον και ενώ έχει μείνει 4 ματς χωρίς νίκη και με μόλις μία (3-1 τη Φούλαμ) σε 10 αγώνες! Επίσης, έχει μπροστά της εντός την Τσέλσι που «καίγεται» για ευρωπαϊκό εισιτήριο και εκτός την Μπέρνλι που δεν αποκλείεται να παίζει κι εκείνη την παραμονή της! Εκτός είναι ο Γουίλιαμς (δεξί μπακ), αμφίβολοι ο Αβονιγί (επιθετικός) και ο Ντομίνγκες (μέσος).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ