Με… φόντο την Ευρώπη και την άνοδο

Με… φόντο την Ευρώπη και την άνοδο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Λιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι. Παρόλα αυτά, υπάρχει δράση τόσο στη La Liga, όσο και στην Championship. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Χωρίς… ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φιορεντίνα, η οποία έχει φτάσει τα 114(!) παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι σήμερα. Ένα ασύλληπτο νούμερο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League για δεύτερη διαδοχική χρονιά, οι «βιόλα» υποδέχθηκαν τη Μόντσα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με ανατροπή. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9’, αλλά, με υπομονή κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 32’ με τον Γκονζάλες. Η ανατροπή έγινε στο 78’ με τον Αρτούρ, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έφερα την ομάδα του στην όγδοη προνομιούχο θέση, που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε το μυαλό μας στον τελικό της Αθήνας» δήλωσε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Σταθερά εκτός ο Σοτίλ (αρ. εξτρέμ), ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Interwetten Review

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ (21:45): Κατήφορος δίχως τέλος για τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φίλαθλοι των «παρτενοπέι» δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν από την ομάδα, η οποία τους έκανε πέρυσι περήφανους, κατακτώντας με άνεση το σκουντέτο. «Μια απίστευτη, αδικαιολόγητη, ανεξήγητη, ντροπιαστική, αξέχαστη ντροπή…» ήταν μια από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις στα social media, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Μπολόνια με 2-0. Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό, καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο 9’ και στο 12’. Παρά την προσπάθεια να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, αυτό δεν έγινε ποτέ και μοιραία ήρθε η ήττα για την ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα. Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον προπονητή που θα αναλάβει την ανοικοδόμηση. Βασικός υποψήφιος είναι ο Στέφανο Πιόλι, που θα αποχωρήσει από τη Μίλαν, αλλά, ο διακαής πόθος είναι ο Αντόνιο Κόντε. Εκτός πλάνων οι Ζιελίνσκι (μέσος) και Οσιμέν (φορ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΝΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (22:00): Όπως ήταν φυσικό, στο πρώτο παιχνίδι, έριξε μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα, με βασικό της στόχο να κρατήσει το μηδέν, το οποίο και κατάφερε. Βέβαια αυτό είχε αντίκτυπο στην επιθετική της γραμμή, με το τελικό 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, εκμεταλλευόμενη, σε μεγάλο βαθμό την ισχυρή της έδρα, εκεί όπου επικράτησε στα δεκαπέντε από τα παιχνίδια της, έχοντας ακόμα τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στα μέσα Νοεμβρίου μάλιστα υποδέχθηκε τη Γουέστ Μπρομ, για τον πρώτο γύρο, επικρατώντας με 2-1. Ο εξαιρετικός σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέσος Στιούαρτ Άρμστρονγκ (42/6) εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα με τους τραυματίες, ενώ το ίδιο ισχύει και με το βασικό τερματοφύλακα Μπαζουνού (41 συμ.).

Blackjack κανόνες

ΣΑΟΥΘΑΜΠΝΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (22:00): Δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ στο πρώτο παιχνίδι, έτσι ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση κάτι που είναι υποχρεωμένη να ψάξει εκτός έδρας. Ωστόσο, από το ξεκίνημα της σεζόν δεν κατάφερε να βρει ρυθμό μακριά από το γήπεδο της και έτσι μπόρεσε να επικρατήσει μόλις σε έξι από τα παιχνίδια της, έχοντας ακόμα οχτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες. Στο παρελθόν έχει επισκεφθεί την έδρα της Σαουθάμπτον δώδεκα φορές, μετρώντας δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Μακροχρόνια απόντες ο μέσος Μαλουμπί (24/0) και ο επιθετικός Ντάικ (4/0).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ