Η αντοχή του Άρη εξαρτάται από την άμυνά του

Η αντοχή του Άρη εξαρτάται από την άμυνά του

Καλημέρα σας. Με εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο (35-23 το επιμέρους σκορ), η Ουνικάχα επιβλήθηκε της Μανρέσα με 87-79, χθες στη Μάλαγα, και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των play off του πρωταθλήματος της Ισπανίας. Με αυτό το αποτέλεσμα έδειξε και σε εμάς τον δρόμο για το ταμείο στο παμε στοιχημα, μια και επιβεβαιώθηκε τόσο ο «άσος», όσο και το Over 75,5 πόντοι της φιλοξενούμενης.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε την Ισπανία και ερχόμαστε στα μέρη μας για το πρώτο παιχνίδι μίας σειράς των προημιτελικών.

Προμηθέας Πάτρας – Άρης Προγνωστικά

Σε έναν αγώνα που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Προμηθέας επιβλήθηκε του Περιστερίου με 94-92 στην παράταση (82-82 η κανονική διάρκεια), εκτός έδρας, και μοιάζει σε καλή κατάσταση εν όψει των πιο κρίσιμων αναμετρήσεων με τους Θεσσαλονικείς, τους οποίους έχει νικήσει τρεις φορές μέσα στην τρέχουσα σεζόν σε ισάριθμα παιχνίδια.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Άρης δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φανερώνεται και από τις μόλις δύο νίκες που έχει στα έσχατα έντεκα σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχουν προβλήματα, όπως αυτά των γκαρντ Τζόναθαν Σταρκ και Δημήτρη Κατσίβελη, που ακολούθησαν, όμως, την αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί εντός της ημέρας.

Ο «άσος» σε τόσο χαμηλές τιμές δεν έχει αξία, οπότε θα κοιτάξουμε προς την άλλη πλευρά. Ο Άρης έχει το ειδικό βάρος για να ζορίσει τους Πατρινούς, ειδικά αν είναι στιβαρός αμυντικά. Με αυτή τη λογική θα πάμε στο «διπλό» στο +10,5 και θα το συνδυάσουμε με το Under 155,5 πόντοι, που βρίσκεται στο 2,55.  

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ