Στο χέρι της το τρεμπλ – Επιλογές στο 1,89 και στο 4,00

Στο χέρι της το τρεμπλ – Επιλογές στο 1,89 και στο 4,00

Δείτε τις επιλογές που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (22/05)!

Απο πλευράς ποιότητας ποδοσφαίρου ίσως πρόκειται για τον πιο ελκυστικό τελικό που θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δύο φύση επιθετικές ομάδες που ακολουθούν ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό σχέδιο. Η Αταλάντα προσπαθεί να συνδυάσει επιτέλους την πρώτη της κούπα με την εποχή Γκασπερίνι.

Ο έμπειρος Ιταλός τεχνικό, ανέβασε επίπεδο την ομάδα του Μπέργκαμο το 2016. Έναν σύλλογο με φανατικό κοινό, που είτε έκανε πρωταθλητισμό στην δεύτερη κατηγορία, είτε έδινε μάχη παραμονής, τον μετέτρεψε σε ομάδα που βρίσκεται μόνιμα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αταλάντα – Λεβερκούζεν
Η Αταλάντα ανέβηκε επίπεδο, υπήρξε εποχή που ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Σέριε Α, όμως δεν κατέκτησε τίτλους. Σαφώς σε αυτό έπαιξε ρόλο, πως δεν υπήρξε πότε πίεση, ώστε να μπουν μεγάλοι στόχοι. Για παράδειγμα τα τρία χρόνια από την σεζόν 18/19 εώς την σεζόν 20/21 που η ομάδα τερμάτιζε στην 3ή θέση, ποτέ δεν μπήκε ο στόχος για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Ο Γκασπερίνι δήλωνε σε κρίσιμες στιγμές που μπορούσαν να φέρουν την ομάδα του πιο κοντά, σε τίτλο, πως είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση. Τελευταίος και μοναδικός τίτλος της Αταλάντα, το κύπελλο το 1963. Από τότε έχει φτάσει σε 5 τελικούς και τους έχει χάσει όλους, τρεις την εποχή Γκασπερίνι. Την περασμένη Τετάρτη, έχασε το κύπελλο, σε τελικό στο Ολύμπικό από την Γιουβέντους.

Στο χέρι της το τρεμπλ

Ούτε η Λεβερκούζεν όμως έχει χορτάσει σε τίτλους. Το πρωτάθλημα που κατέκτησε είναι το πρώτο στην ιστορία της και τρίτος τίτλος μετά το κύπελλο του 88 και το ΟΥΕΦΑ του 93. Η Λεβερκούζεν φέτος κυνηγά το τρεμπλ και μοιάζει στο χέρι της να το κατακτήσει. Κατά την άποψη μου, πρόκειται για μία ομάδα που θα μπορούσε να δώσει μάχη για την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν σκεφτούμε πως η Ντόρτμουντ βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -27 απο την Λεβερκούζεν, καταλαβαίνουμε πως θα μπορούσε η ομάδα του Αλόνσο να δίνει μάχη ακόμη και για την κατάκτηση της κορυφαίας διοργάνωσης. Με λίγα λόγια, αυτός ο τελικός έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Οι δύο ομάδες παίζουν το ίδιο 3-4-2-1, όμως η φετινή Λεβερκούζεν, μαζί με τις Σίτι, Ρεάλ βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο. Οι Φρίμποργκ, Γκριμάλντο λειτουργούν πολύ επιθετικά στις πλευρές, παίζουν σαν εξτρέμ και οι τρεις που θα παίξουν στην επιθετική τριάδα εκ των Βίρτζ, Αντλί, Χόφμαν, Μπονιφάς, Σίκ αλλάζουν χώρους ρόλους και δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Ο τελικός δεδομένα έχει φαβορί. Η Λεβερκούζεν μπορεί να το κατακτησει στο 90λεπτό, κάτι που δίνει απόδοση 1,89 στην bet365. Για να διεκδικήσει μία πιο υψηλή απόδοση στον τελικό, θα έπαιρνε την επιλογή στο να σκοράρει anytime o παικταράς Bιρτζ σε απόδοση 4,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Αταλάντα-Λεβερκούζεν: 2 (1,89)

Anytime: Βιρτζ (4,00)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ