Η εμπειρία της Μπόχουμ και η κούπα στην Τουρκία

Η εμπειρία της Μπόχουμ και η κούπα στην Τουρκία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Σε Γερμανία και Τουρκία είναι στραμμένα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Playoffs στην Bundesliga, με την Μπόχουμ να δίνει μπαράζ παραμονής κόντρα στην Φορτούνα του Τζόλη. Από την άλλη, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στον τελικό του Κυπέλλου. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView. 

 ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (21:30): Η Μπόχουμ έμπλεξε, μιας και δεν κατάφερε να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Έτσι, θα παίξει όλη την χρονιά της σε δύο αναμετρήσεις. Έχασε 4-1 από τη Βέρντερ Βρέμης την τελευταία αγωνιστική και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ουνιόν Βερολίνου επί της Φράιμπουργκ, βρέθηκε στην 16η θέση, σε ισοβαθμία! Είχε προηγηθεί το 5-0 από τη Λεβερκούζεν και πιο πριν οι νίκες με 4-3 επί της Ουνιόν και με 3-2 επί της Χόφενχαϊμ. Προφανώς και της μένει μία απογοήτευση, μιας και απείχε μόλις 1 βαθμό από την παραμονή, ωστόσο οφείλει να το αφήσει πίσω της και να επικεντρωθεί στους δύο «τελικούς». «Είναι πολύ δυνατή ομάδα επιθετικά με έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Χρήστο Τζόλη. Όμως, ξέρουμε πώς παίζει και έχουμε βρει τρόπους να τους… πληγώσουμε», δήλωσε ο κόουτς της Μπόχουμ, Χέικο Μπούτσερ. Παραμένουν εκτός για το Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ οι Έσερ (τερματοφύλακας), Κβάρτενγκ (μεσοεπιθετικός), Τόλμπα (κεντρικός αμυντικός), Φόρστερ (μεσοεπιθετικός), Ρίεμαν (τερματοφύλακας), Μάσοβιτς (κεντρικός αμυντικός). 

 Stoiximan: Ότι πρέπει να γνωρίζεις – Δες όλες τις προσφορές*. 

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (21:30): Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έκλεισε την κανονική διάρκεια της Β’ Γερμανίας με το χατ τρικ του Τζόλη στο 3-2 επί του Μαγδεμβούργου. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, γνώριζε από πριν την τελική της θέση, μιας και δεν μπόρεσε να φτάσει Σεντ Πάουλι και Χόλσταϊν Κίελ που ανέβηκαν απευθείας, συν το γεγονός ότι τερμάτισε στο +5 από το Αμβούργο. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, πάντως, κάνει επική σεζόν, έχοντας 22 γκολ και 7 ασίστ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Και φιλοδοξεί να οδηγήσει τη Φορτούνα στην επιστροφή της στη Bundesliga. Μάλιστα, σε επίπεδο πρωταθλήματος, παραμένει αήττητη από τις 4 Φεβρουαρίου και εκείνο το 4-3 από την Πάντερμπορν. Από τότε, μετράει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες. Επίσης, η τελευταία φορά (και μία από τις μόλις 4!) που δεν βρήκε δίχτυα ήταν στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χόλσταϊν Κίελ! «Πρέπει να δείξουμε πόσο… κουλ είμαστε, πόσο σπουδαία ομάδα έχουμε και πόσο επιθετικοί μπορούμε να γίνουμε», δήλωσε ο κόουτς, Ντάνιελ Τιούν. Τραυματίας ο Σούσο (μέσος), θα χάσει τον αγώνα Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ, επιστρέφει ο αριστερός μπακ Ιγιόχα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ) 

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (20:45): Για all-in στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας πάει η Μπεσίκτας! Ετσι όπως τα κατάφερε, καλά ξεμπερδέματα. Άλλη μια γκέλα ολκής για την ομάδα του Σερντάρ Τοπράκτεπε, που χρειάστηκε ένα γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων για να φέρει στα ίσια το εντός έδρας ματς με την Χατάισπορ. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τους «Μαυραετούς», που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την απόλυτη καταστροφή. Αν γνωρίσουν την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, τότε δε χάνουν μόνο ένα βαρύτιμο τρόπαιο. Χάνουν και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόνο με θαύμα θα βάλει από κάτω της την Μπασακσεχίρ. Κάτι που σημαίνει, ότι η νίκη στο μεγάλο ραντεβού με την ομάδα της Τραπεζούντας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Στα αγωνιστικά, με Τοσούν και Αμπουμπακάρ σχεδιάζει να παρατάξει την Μπεσίκτας ο Σερντάρ Τοπράκτεπε. Από εκεί και πέρα, Μουλεκά, Γκεζάλ, Αμαρτέι και Ρέμπιτς παραμένουν εκτός. «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη και να εμφανιστούμε πιο άνετοι κόντρα στην Κασίμπασα, την τελευταία αγωνιστική. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε χαρακτήρα, παίρνοντας τον βαθμό με την Χατάισπορ. Πιστεύω ότι θα φύγουμε νικητές από το Ατατούρκ». 

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ. 

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ (20:45): Είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εχει γυρίσει για τα καλά ο… διακόπτης στην Τραπεζούντα, με την Τραμπζονσπόρ να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία. Άλωσε και την Πόλη η ομάδα του Αβτσί, φτάνοντας σε τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Άλλη μία καλή εμφάνιση από τους τυπικά φιλοξενούμενους, που έχουν ήδη κλειδώσει τόσο την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όσο και το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, η Τραμπζονσπόρ… πετάει και μοιάζει έτοιμη για την πρόκληση του Κυπέλλου. Κρίνεται μία κούπα και η ομάδα του Αβτσί θέλει να παρουσιαστεί ξανά σοβαρή και αποφασισμένη στο μεγάλο ραντεβού με την Μπεσίκτας. Στα αγωνιστικά, ο Αβτσί φέρεται να έχει κατασταλάξει πρόσωπα που θα βρεθούν το αρχικό σχήμα. Ο Τρεζεγκέ δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Στην γραμμή κρούσης της Τραμπζονσπόρ, θα τον πλαισιώσουν οι Ονουάτσου και Βίσκα.  

 Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις καιNBA. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ