Ντέρμπι αποδείξεων στη Σόλνα

Ντέρμπι αποδείξεων στη Σόλνα

Τα προγνωστικά του στοιχήματος από τον Γιάννη Καλαϊτζίδη.

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Μόλις για ένα γκολ δεν κάναμε το 3/3 στις χθεσινές επιλογές, καθώς μας τα χάλασαν Κοπεγχάγη και Νόρντζελαντ, που έμειναν στο 1-1 και δεν επιβεβαίωσαν το Goal/Goal & Over 2.5 (1.70).
Παρόλα αυτά, πέρασαν οι δυο επιλογές από Σουηδία, αρχικά ο Άσσος (1.83) στο Χάμαρμπι – Σίριους (3-0) και εν συνεχεία το Χ2 (1.70) στο Βαστέρας – Μπρομαποϊκάρνα (1-1). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα κινηθώ και πάλι σε ρυθμούς Α Σουηδίας.

Νόρκεπινγκ – Βάρναμο Προγνωστικά
Αντίδραση μετά και την ήττα που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική, αναζητούν στο σημερινό μεταξύ τους και οι δυο ομάδες, καθώς παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη και σε ισοβαθμία. Θεωρώ ότι θα είναι επιθετικές και τώρα, οπότε και επιλογή είναι το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά
Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η ΑΪΚ και με την εικόνα που παρουσιάζει δείχνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αναζητώντας άμεση αντίδραση. Αν και έρχεται από νίκη η Γκέτεμποργκ, δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της. Παρόλα αυτά αμφότερες έχουν τον τρόπο να σκοράρουν και από τη στιγμή που πρόκειται για ντέρμπι, ένα παραπάνω να θέλουν να το κάνουν πράξη. Επιλογή είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Νόρκεπινγκ – Βάρναμο | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.12

20:10 | ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ | Goal/Goal @ 1.82

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ