Η ευκαιρία της Βέχεν και τα γκολ στο Μάλμε

Η ευκαιρία της Βέχεν και τα γκολ στο Μάλμε

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Μια τεράστια ευκαιρία έχει μπροστά της η Βέχεν. Το θέμα είναι αν θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Μεγάλο το ενδιαφέρον και στο σουηδικό πρωτάθλημα, με την Μάλμε να υποδέχεται την Έλφσμποργκ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΒΕΧΕΝ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Βέχεν μπορεί να ανέβηκε πέρσι, όμως έβαλε δύσκολα στον ίδιο της τον εαυτό και αντί να «καθαρίσει» με την απευθείας παραμονή έμπλεξε και το μπλέξιμο ήρθε τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Βέχεν τελικά δεν τη γλίτωσε και βγήκε στην 16η θέση στην Bundesliga 2 και αναγκάζεται να μπει σε διαδικασία να σώσει τη χρονιά στα μπαράζ. Είναι μια ομάδα που δεν έχει την εμπειρία της αντιπάλου της, σε αυτή τη διαδικασία, αν και πέρσι έτσι πήρε την άνοδο. Σκοράρει 36 τέρματα και δέχεται 50, ενώ ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας από τη Σεντ Πάουλι με 2-1 για την Bundesliga 2. Πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς εκτός έδρας με τη Ρέγκενσμπουργκ και με νίκη μένει στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βέχεν δεν θα έχει στη διάθεση της για την αναμέτρηση με τη Ρέγκενσμπουργκ τους τραυματίες Ρίμπλε, Ελ Ουάρτι και Γιάκομπσεν.

Μάθε τη βασική στρατηγική Blackjack εδώ.

ΒΕΧΕΝ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Η Ρέγκενσμπουργκ υποβιβάστηκε εύκολα από την Bundesliga 2 στην τρίτη κατηγορία πέρσι, αλλά φέτος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει αλλά μέσα από τα μπαράζ. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά και θέλει να μην χάσει εκτός έδρας. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα μετά από 38 αγωνιστικές στην 3η θέση με 63 βαθμούς και έχει 51 γκολ ενεργητικό και 42 παθητικό. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία όμως είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν στην πρώτη δυάδα και «αυτοκτόνησε» στα τελευταία της 6 ματς που δεν πήρε ούτε μία νίκη. Προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο ματς εντός έδρας, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας με τη Βέχεν. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Βέχεν εκτός έδρας, αυτοί είναι οι τρεις που δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς και πρόκειται για τους τραυματίες Ταλίγκ, Χουτ και Χότμαν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΕΧΕΝ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ)

ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (20:00): Η Μάλμε έκανε επίδειξη δύναμης και διέλυσε 5-0 την Κάλμαρ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Ήδη στο 7’ ήταν 2-0 και στο ημίχρονο 4-0, με χατ τρικ του Μποτέιμ! Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν και συνεχίζει δυνατά. Κάπως έτσι, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 2-2 με τη Χάκεν και παράμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, διατήρησε αυτό το +3 από την Τζουργκάρντεν (3-1 τη Μίαλμπι). Θυμίζουμε, σε 11 ματς που έχει δώσει ως τώρα, έχει μόλις μία ήττα, το 3-1 από την αποψινή της αντίπαλο, στις 5/5. Κοινώς, απόψε έχει επιπλέον κίνητρο. Δίνονται εκτός για το Μάλμε – Έλφσμποργκ οι Γκούντιονσεν (επιθετικός), Βέκια (εξτρέμ), Λεβίτσκι (μέσος), Μοϊσάντερ (κεντρικός αμυντικός).

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ (20:00): Η Έλφσμποργκ κέρδισε 2-0 τη Χάλμσταντ με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και επέστρεψε στις επιτυχίες. Ήταν πολύ καλύτερη συνολικά και αυτό αποτυπώνεται και από το σκορ. Τα γκολ του Κασέμ στο 49’ και του Λάρσον στο 89’ της έδωσαν τη νίκη και κάπως έτσι συνέχισε το σερί. Ένα σερί που τη θέλει να πηγαίνει εξαιρετικά εντός έδρας (4-1-1) και να χάνει εκτός (1-0-4). Όπως προαναφέραμε, στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει 3-1 την πρωταθλήτρια Μάλμε, αλλά τώρα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο και καλείται να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Θυμίζουμε, πιο πριν είχε χάσει 2-1 από την Γκάις και 2-0 από την Τζουργκάρντεν και ενδιάμεσα είχε κερδίσει 6-1 την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πέρα από τον Χουλτ (αριστερό μπακ), δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ