Η λύση στα κόρνερ

Η λύση στα κόρνερ

Ο Μανος Κασσωτάκης καταπιάνεται με το Europa League στοιχηματικά και εμπιστεύεται τη γηπεδούχο Ρέιντζερς σε ειδικό στοίχημα κόντρα στην Ούφα.

Kαλησπέρα σας. Ούτε ευνοϊκή έξοδος φαντάρου να ήταν το 2-3 γκολ για τη στήλη αυτές τις μέρες, αφού τη μία έρχεται και την άλλη χάνεται οριακά, όπως χθες στο Μπλάκμπερν-Ρέντινγκ 2-2.

Θα το αφήσουμε στην ησυχία του σήμερα στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, με την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Ούφα να μας ενδιαφέρει. Ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, η απόδοση του άσου είναι μικρή. Τα κόρνερ μας έχουν δικαιώσει στο έπακρο στα ευρωπαϊκά ματς στο «Άιμπροξ» φέτος, όμως αυτή τη φορά το Over 5.5 κόρνερ για τους Ρέιντζερς είναι στο 1.70. Υπάρχει λύση όμως κι είναι απλή.

Να φτάσουν πρώτοι στα 7 κόρνερ οι Ρέιντζερς, αυτό που θέλουμε ουσιαστικά είναι να κερδίσουν οι «Τζερς» επτά κόρνερ, φαντάζει λίγο απίθανο η άπειρη Ούφα -που αναμένεται να παίξει κλειστά- να πιέσει τόσο στο «Άιμπροξ» ώστε να έχει 7 κόρνερ και μάλιστα πριν από τους Ρέιντζερς. Πρώτοι στα 7 κόρνερ οι «Τζερς» με την απόδοση στο 2.38 αξίζει το ρίσκο και με το παραπάνω.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ