Ξανά ανοιχτό παιχνίδι

Ξανά ανοιχτό παιχνίδι

Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου από τη σημερινή ημέρα στην Ευρώπη, τον κόσμο αλλά και τη Super League.

Τα γκολ σε Γεντί Κουλέ, Μπόρνμουθ και το overάκι στο Βόλφσμπουργκ, πλήρωσαν.

Οι καλύψεις σε Αντερλεχτ, Χάντερσφιλντ και τα γκολ στην Αγκυρα, όχι. Ισοπαλία, χθες, ποντάροντας σε όλα μονά αποδεκτά και ανοιχτό bet η Βιγιαρεάλ το μεσημέρι.

Και εννοείται πως δεν υπάρχει καμία… μετάνοια που δεν πονταρίστηκαν φαβόρες (σε κακές τιμές) όπως η Γιουνάιτεντ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή ρισκαδόρικα αουτσάιντερ όπως η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Όλα αναφέρθηκαν στη χθεσινή στήλη.

Από Super League, χθες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπήκαν εμφατικά μετά τη διακοπή και πολύ σπουδαίο ενόψει Ευρώπης, για τον ΠΑΟΚ βέβαια το 3/3 ήταν ιστορικό και είχε να το πετύχει σε ξεκίνημα από το 1984-85, οπότε και… πήρε τον τίτλο.
Στα φρέσκα: ο Παναιτωλικός είναι κακός αμυντικά και δεν με ψήνει για αμφίτερμα (στο 2.20) που σκεφτόμουν στην Ξάνθη, Ατρόμητος και Ολυμπιακός σαν να μην υπάρχουν και στο ΑΕΛ – Παναθηναϊκός είναι too much να φαβοριτίζεται τόσο νωρίς ο Παναθηναϊκός σε μια από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Εστω και στην υψηλή τιμή του 2.75 αλλά το 2.90 της ΑΕΛ σημαίνει 1.91 σε draw no bet και αγοράζεται.
Το δε αυριανό 1.65 του Αρη με τον Λεβαδειακό, δεν το περίμενα και παραπάνω…

Στο Νησί, η Γουλβς καλείται αυτή τη φορά να κάνει παιχνίδι φιλοξενώντας την Μπέρνλι, δεν είναι ματς όπως με τη Γουέστ Χαμ (που τη βρήκε… μπόσικη στην κόντρα) για την ομάδα του Νούνο Σάντο. Η οποία Γουέστ Χαμ παίζει στο «Γκούντισον Παρκ» με μια Εβερτον που εκ νέου θα στερηθεί τον Ρισάρλισον, έχει βέβαια τα χάλια της αλλά του πεταματού δεν είναι. Πάσο και στα δύο, συνεπώς…

Περίεργο το γερμανικό πρόγραμμα. Η αρμάδα (σ.σ. δεν θέλω «ου», κύριοι) ονόματι Βέρντερ παίζει εκ νέου κόντρα σε ομάδα που παίζει κλειστά, βεβαίως παραμένει αήττητη και έχει ψυχολογία όμως η Νυρεμβέργη είναι παντελώς απρόβλεπτη. Προφανώς είναι αστείος ο άσος στο 1.67. Στο δε Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη, υπάρχει η (καλή) έδρα και μια VfB που έχει μόνο ήττες και ουδέν γκολ στο ενεργητικό της. Τρέχα γύρευε. Άλλο ένα… διπλό άσο.

Στη Ρωσία, η Ζενίτ έκανε την πρώτη «γκέλα» στη σεζόν, ντέρμπι με τη Σπαρτάκ (0-0), η Γκάζοβικ έχει παλμό, πάθος αλλά έως εκεί, είναι ΟΚ το 1.75. Αντίθετα, δεν ξέρω πώς βγαίνει το 1.47 της Κράσνονταρ στην Ανζί, έλεος δηλαδή. Στο δε Σπαρτάκ – Ακχμάτ Γκρόζνι, οι Τάταροι άλλαξαν προπονητή και οι Μοσχοβίτες έγιναν δύστοκοι μπροστά άνευ Πρόμες.

Ξενερουά το πρόγραμμα, πλην της Βιγιαρεάλ που πονταρίστηκε από χθες, και στην Ισπανία. Η Σεβίλλη έχει ελλείψεις ενόψει Χετάφε, η Εσπανιόλ δεν είναι για 1.83 με τη Λεβάντε και στο Βαγιαδολίδ – Αλαβές είναι ο άσος στο 2.25 για μια ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμη!
Κράτησα όμως ένα, της Δευτέρας: το αμφίτερμα στο Τζιρόνα – Θέλτα, στο 1.67, μπαίνει σε δυάδα με τον Αρη.

Από Ιταλία, τι να κρατήσεις; Ρόμα και Γιουβέντους είναι ψίχουλα, η Τορίνο φαβοριτίζεται στο 2.45 στο Ούντινε λες και είναι η… Ιντερ, η Λάτσιο είναι στο «πετσοκομμένο» 1.73 με την Εμπολι (και μόνο 1.67 το over 2,5!), το Τζένοα – Μπολόνια άνετα σπάει (το 2.05 στο αμφίτερμα δεν είναι κακό, απλή αναφορά) κι απομένει η Μίλαν που κρατιέται στο 1.83 με την Κάλιαρι. Τη βολεύει να παίζει κλειστά, το έδειξε και με την Αταλάντα νικώντας 1-0 στο Μπέργκαμο αλλά οι «ροσονέρι» με την επικράτηση επί της Ρόμα θαρρώ ότι πήραν μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης.

Κατά τα λοιπά…
♦ μια… τζούρα από Πολωνία είναι η Πογκόν, που δεν έχει νίκη ύστερα από επτά ματς και υποδέχεται την, κακή εκτός, Κορόνα. Γύρισε κι ένα καρέ τραυματιών στον Πογκόν, όλοι βασικοί, έχει λογική: 2.45 ο άσος, 1.70 σε draw no bet.
♦ στην Ουρουγουάη η Πενιαρόλ (7-1-0) οδηγεί την κούρσα, είναι σε καλή φόρμα και η Ντανούμπιο μια μέτρια ομάδα, τίμιο το διπλό στο 1.80.
♦ από Γαλλία, έγραψα κι από χθες για τη Ναντ που «τσίμπησε» λίγο προς τα πάνω, υποδεχόμενη τη Ρεμς. Πάσο στα Μπορντό – Νιμ και Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ.
♦ τίποτε από Ολλανδία τελικά, ούτε την Μπρέντα (με την άμυνα που έχει…) παίζοντας με τη Φορτούνα Σιτάρντ, ούτε από Βέλγιο, αν και απορώ με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Κόρτραϊκ ενάντια στη Μουσκρόν.
♦ «σβησμένα» όλα και στην Τουρκία, στο Κόνιασπορ – Φενερμπαχτσέ δεν στέκει πάντως το διπλό να είναι μόνο στο 2.12 και το αμφίτερμα στο Ρίζεσπορ – Μπούρσασπορ στο 1.62, συν ότι απέρριψα μια σκέψη για κόντρα στο Σίβασπορ – Ερζουρούμσπορ.

Η… διαλογή έβγαλε δύο δευτεριάτικα που μπήκαν σε δυάδα του 2.67: τα γκολ στο Τζιρόνα – Θέλτα και ο Αρης.
Από τα σημερινά, τα draw no bets ΑΕΛ και Πογκόν μπήκαν σε δυάδα και σε μονά αποδεκτά τα διπλά των Ζενίτ, Μίλαν, Πενιαρόλ και ο άσος της Ναντ. Ανοιχτό παιχνίδι, όπως και χθες…
Τα λέμε και στο γκρουπ, αν βγει κάνα live betting…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ