Ισχυρή η Εϊρ, αλλά σκληρή η Αλόα

Ισχυρή η Εϊρ, αλλά σκληρή η Αλόα

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από την Σκωτία.

Καταστροφικό ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό τριήμερο, καθώς καμία από τις τρεις επιλογές μας δεν επιβεβαιώθηκε. Το πως, ακόμα και αν ήταν με ατυχία σε πολλές περιπτώσεις, δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει μόνο είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Γυρίζουμε στα των πρωταθλημάτων, εκεί όπου το βλέμμα μας τραβάει η αναμέτρηση της Αλόα με την Εϊρ, εκεί όπου θα πάμε με συνδυαστικό ποντάρισμα. Η γηπεδούχος πήρε τεράστιο εκτός έδρας αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Ντανφέρμλιν, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς στο οποίο οι «Γουάσπς» φρόντισαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους στην αντίπαλό τους. Με αυτόν τον τρόπο παραμένουν αήττητοι στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους και γενικά είναι εξαιρετικά σκληροτράχηλη ομάδα.

Και από την άλλη μεριά έχουμε την Εϊρ η οποία έρχεται στην αναμέτρηση με εξαιρετική ψυχολογία μετά από τη νίκη της με 3-2 επί της Φόλκερκ, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στην τρίτη θέση βρίσκεται με 10 βαθμούς συγκομιδή σε 5 ματς. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την Εϊρ και περιμένουμε να δυσκολευτεί με αντίπαλο την Αλόα. Δεν περιμένουμε να ανοίξει ο ρυθμός, όμως θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη και το συνδυαστικό του Χ2 και under 3.5 σε απόδοση 1.95, έχει λογική να πονταριστεί.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ