Κακό πρόγραμμα, προσεγμένες επιλογές

Κακό πρόγραμμα, προσεγμένες επιλογές

Οι προτάσεις του Νίκου Μποζιονέλου από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Το διήμερο του σεντονιού ήταν κακό στοιχηματικά για τη στήλη, παραδόξως… για Europa η Πέμπτη πήγε καλά, αν κρατούσε και η Ζενίτ θα έκλεινε η μέρα με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Ας είναι, έτσι πάνε αυτά.

Η πρώτη «ανάγνωση» του κουπονιού του τριημέρου δε μου άρεσε, την κάνω πάντα προτού στείλω στην εφημερίδα τη σελίδα για το φύλλο Σαββάτου. Δεν μου άρεσε το πρόγραμμα μα, κυρίως, σημεία που όταν είδα τις αποδόσεις, γέλασα. Συν ότι είναι το πρώτο πιο επίφοβο Σ/Κ της σεζόν, καθότι μεσολάβησαν ευρωπαϊκά παιχνίδια που συν «ξεγελούν» για την πραγματική εικόνα και κατάσταση των ομάδων. Πρόχειρα ερωτήματα, τι επιβάρυνση είχε η Τσέλσι στην Τούμπα ή αν όντως… ξύπνησε η Λεβερκούζεν.

Από Super League το πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι κακό, κυρίως βάση αποδόσεων. Σε δύο στάθηκα, αλλά ο Παναιτωλικός (με τη Λαμία, τη Δευτέρα) δεν με ψήνει στο 1.83, οπότε σημείωσα μόνο το αμφίτερμα στο Ξάνθη – ΟΦΗ, οι Κρητικοί του… άλλοτε «ακρίτα» Νίκου Παπαδόπουλου (παίκτης 2004-05 και τεχνικός 2010-11!) παίζουν αρκετά ανοιχτά… Στα σημερινά, ακόμη και το 1.65 του Ατρόμητου με την ΑΕΛ, επίφοβο είναι, μη τους υποτιμάτε τους Κούγιες. Στο δε ΠΑΣ – Αρης είναι το πρώτο δύσκολο τεστ για τους «κιτρινόμαυρους» που καλούνται να διαχειριστούν πίεση και άγχος αποτελέσματος. Όχι, το αμφίτερμα στο 2.12 0 μια χαρά είναι…

Στο Νησί, η Γιουνάιτεντ δείχνει να ανεβάζει στροφές σιγά σιγά, μετά το μεσοβδόμαδο ματς στη Βέρνη μπορεί να κάμψει και την αντίσταση της Γουλβς που έχει… ταβάνι στις επιδόσεις της. Δεν υπάρχει αξία στις τιμές, ούτε της Τσέλσι, ούτε της Αρσεναλ, ωστόσο στη Γιουνάιτεντ δεν λες όχι στο 1.67 στο «Ολντ Τράφορντ» ενάντια σε νεοφώτιστη, κακά τα ψέματα.

Η Τότεναμ δοκιμάζεται ενάντια στην Μπράιτον του άλλοτε παίκτη της (1977-90) Κρις Χιούτον ούσα σε κακή κατάσταση, και αγωνιστικά και ψυχολογικά έτσι όπως ήρθε η ήττα την Τρίτη από την Ιντερ. Από την Μπράιτον λείπει το ταλέντο και η τεχνική αλλά περισσεύει το πάθος, όσο πάντως κι αν «φωνάζει» για κόντρα το άφησα στην άκρη.

Κατά τα λοιπά, το Λέστερ – Χάντερσφιλντ δεν είναι για 1.65, το Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον είναι μόνο για να το δούμε (εμείς οι φανατικοί της), το Κάρντιφ – Σίτι αδιάφορο στοιχηματικά, το Πάλας – Νιούκαστλ καθαρή τριπλή, στο Φούλαμ – Γουότφορντ έπεσε στο 2.60 το διπλό και ιντριγκάρει για κόντρα κι απομένει το Μπέρνλι – Μπόρνμουθ. ΟΚ, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει, αλλά σε τιμές… Τότεναμ η Μπόρνμουθ (2.45); Παραπάει…

Μικρό, στοιχηματικά, το ενδιαφέρον και στην Ισπανία, το Ράγιο – Αλαβές ίσως είναι για κόντρα (στο 2.02 έπεσε πια ο άσος) και το Θέλτα – Βαγιαδολίδ για άσο (αλλά όχι στο 1.75). Ηδη βέβαια πιέζεται το διπλό της ανεβασμένης, ως έδειξε μεσοβδόμαδα στο Μονακό, Ατλέτικο ενάντια στη συμπολίτισσα Χετάφε, στο 1.95 είναι οριακά ανεκτό θαρρώ. Θα εξελιχθεί σε public bet βέβαια…
Αύριο νωρίς είναι το Λεβάντε – Σεβίλλη, στο 5-1 με τη Σταντάρ την Πέμπτη έκανε… παπάδες αλλά το έξτρα ματς μεσοβδόμαδα είναι δίκοπο μαχαίρι…

Η Bundesliga θαρρώ ότι από τις μεγάλες λίγκες έχει το μεγαλύτερο… ψωμί, στοιχηματικά πάντα. Η Βέρντερ θέλει για πρώτη φορά από τη σεζόν 2005-06 να μείνει αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές αλλά δεν πείθει έως τώρα, απλά έχει ρέντα, και η Αουγκσμπουργκ στην έδρα της δεν υποτιμάται. Δίκαιο φαβορί και η Βόλφσμπουργκ, αλλά όχι για 1.75 (ήδη έπεσε), βέβαια υποδέχεται μια Φράιμπουργκ που έχει κάνει μόνο ένα διπλό στις τελευταίες 21 εξορμήσεις της (1-6-14). Στο Χέρτα – Γκλάντμπαχ η αξία είναι εμφανώς προς τα… δεξιά αλλά οι Βερολινέζοι αργά ή γρήγορα θα βρουν ρυθμό. Το Νυρεμβέργη – Αννόβερο είναι καθαρή τριπλή (ίσως ένα… κλικ παραπάνω στον άσο), το Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ απρόβλεπτο και το Σάλκε – Μπάγερν αδιάφορο προς ποντάρισμα.

Στην Ιταλία, το 1.70 της Ρόμα στην Μπολόνια αύριο, όπου δεν έχει ήττα από το 2004-05 (έκτοτε 5-4-0) δεν το λες και κακό. Δεν είναι στα… χάι τους οι «τζιαλορόσι» αλλά η Μπολόνια σχεδόν δεν μπορεί να κάνει φάσεις έως τώρα, αναφορά και ποντάρισμα από τώρα διότι αύριο το βλέπω στο 1.45… Αν δε νικήσουν κι αυτούς, νισάφι.
Η Πάρμα έκανε μεγάλη νίκη στο Μιλάνο με την Ιντερ, με γκολάρα του Ντιμάρκο στο 80’, παρουσίασε εκ νέου οργάνωση στα μετόπισθεν και υποδέχεται μια Κάλιαρι που παίζει σφιχτά, αποφεύγοντας τα ρίσκα, γνωστό πια πώς παίζουν οι ομάδες του Ρολάντο Μαράν (ως πέρυσι και επί 4ετία ήταν στην Κιέβ). Θα κάνει παιχνίδι ως αρμόζει για να το πάρει; Εχει πάντως ψυχολογία πλέον και στο «Ενιο Ταρντίνι» διψούν για μπάλα, γκολ και νίκες…
Στα άλλα σημερινά, η ΣΠΑΛ έχει μπει δυνατά στη σεζόν εξ ου και συναντάς τη Φιορεντίνα στο 1.65 και όχι… 1.30 ενώ στο Σαμπντόρια – Ιντερ δεν είναι για να ποντάρεις ούτε δράμι ούτως ή άλλως, πολλώ δε μάλλον με το διπλό στο 1.93 (χαχα).

Στη Γαλλία, η Λιλ φαβοριτίζεται στο 1.93 αλλά υποδέχεται μια απρόβλεπτη Ναντ, στο Ανζέ – Τουλούζ το ματς σαν να… ξεκινά από 1-1 έτσι ανοιχτά που παίζουν πια αμφότερες, η Ντιζόν μετά τις απανωτές ήττες δεν είναι για ρίσκα με τη Ρεμς (αλλά το 3.70 παραείναι μεγάλο για τέτοιο ματς) ενώ η Καέν έχει ελλείψεις στην άμυνα και η Σεντ Ετιέν έχει δίκαια τον πρώτο λόγο.
Αντίθετα, είναι δυσανάγνωστο το Μονπελιέ – Νις (αν έπαιζα κάτι, διπλό στο 4άρι θα ήταν…) ενώ στο Στρασβούργο – Αμιάν, όσο κι αν μπορούμε να βρούμε πολλά επιχειρήματα για τον άσο του 1.85, δεν παραβλέπεται ότι η αντίπαλός της και έκανε καλές μεταγραφές και έχει βελτιωθεί πολύ αμυντικά.

Κατά τα λοιπά…
♦ τίποτε από Πορτογαλία, μια σκέψη μόνο για over στο Σάντα Κλάρα – Ρίο Αβε αλλά είναι χαμηλό (2.10).
♦ πάσο και στην Ολλανδία, αν και η Φένλο είναι σε πολύ καλή φόρμα η Μπρέντα αλλάζει ενδεκάδα σε κάθε ματς και είναι «άγνωστος Χ».
♦ στο Βέλγιο η Μπέβερεν δεν έχει νίκη ακόμη αλλά δεν είναι δα για τιμές… Αντερλεχτ η Σαρλερουά εκεί μέσα (2.30), σε draw no bet θα το πήγαινα αν έμπλεκα. Το αυτό και για το Σιντ Τρουίντεν – Αντβέρπ.
♦ η Ρίζεσπορ, για να περάσουμε και στην Τουρκία, δεν έχει ρέντα φέτος, δεν είναι δα τόσο μεγάλο εμπόδιο η Μαλάτιασπορ για να τιμάται στο 3.10, σε draw no bet αγοράζεται στο 2.20 (ματς των 13:30 όμως εξ ου και δεν το έβαλα στα picks, ωστόσο το έχω ποντάρει). Η δε Τραμπζονσπόρ έχει οικονομικά θέματα αλλά η Γκιοζτέπε είναι του χεριού της αν παίξει στοιχειωδώς σοβαρά.
♦ στο ντεμπούτο της… δεύτερης παρουσίας του Ραχίντ Ρασίμοφ στον πάγκο και πρώτη φορά από το 2017, η Ακχμάτ Γκρόζνι επικράτησε 2-1 της Σπαρτάκ. Δύο σερί νίκες είχε να κάνει στη Ρωσία από τον… Ιούλιο του 2017 και η νεοφώτιστη Γκάζοβικ Ορενμπουργκ δεν τρομάζει. Στα άλλα, η Ρούμπιν δεν είναι για 2.65 σε διπλό και το Ροστόφ – Ούφα ίσως βγει αμφίτερμα του υψηλότατου 2.55…
♦ δύο ματσάκια στην Αίγυπτο, αμφότερα με άσους του 2.30: Πετροτζέτ – Ελ Γκουνά και και Ισμαΐλι – Σμούχα, το δεύτερο θα το κόντραρα ευχαρίστως.

Εν κατακλείδι, η διαλογή έβγαλε εννέα σημερινά και ένα αυριανό, τη Ρόμα (εξήγησα γιατί). Πώς παίχτηκαν;
Τα draw no bets των Αουγκσμπουργκ (σόρι, Βέρντερ μου…) και Πάρμα μπήκαν σε δυάδα, η Ακχμάτ και τα γκολ στα Ιωάννινα σε μονά. Σε δυάδα, αν και είναι too much για μένα δεύτερο παρολί την ίδια μέρα, μπαίνει ελέω απόδοσης η Γιουνάιτεντ. Με Ατλέτικο όμως, με Τραμπζονσπόρ ή με Σεντ Ετιέν;
Με τη σκέψη ότι η Καέν, αν και έχει ελλείψεις, δεν είναι για να την υποτιμάς, το έσβησα. Και μπήκε δυάδα με την Τραμπζόν, ανάλογης «δυσκολίας» το εν λόγω συνδυασμός.
Απέμειναν η Ατλέτικο, που πονταρίστηκε μονό, όπως και η Ρόμα για αύριο με τα γκολ στο γαλλικό απόψε, που μπήκαν σε άλλη μια δυάδα. Και ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει…
Τα λέμε και στο γκρουπ, αν βγει κάνα live betting…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ