Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από τη Δανία.


Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι | to10.gr

Καλημέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες του bet-hoven. Χωρίς κέρδος ολοκληρώθηκε η χθεσινή ημέρα, χάθηκε από ένα ματς στις δυάδες, ενώ η Κλαμπ Μπριζ, έκανε επίδειξη ισχύος στη Γάνδη, συντρίβοντάς τη με 0-4.

Σήμερα, προκύπτει σημείο από τη Superliga της Δανίας. Η Οντένσε αντιμετωπίζει τη Χόρσενς. Οι γηπεδούχοι παρά τις υψηλές προσδοκίες με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, απογοητεύουν και βρίσκονται στην τελευταία θέση (μαζί με τη Χόμπρο) της κατάταξης. Δημιουργούν ευκαιρίες στα παιχνίδια τους, όμως δεν είναι αποτελεσματικοί. Ηττήθηκαν από τη νεοφώτιστη Έσμπιεργκ την προηγούμενη αγωνιστική, με σκορ 2-0, αν και το πρώτο δεν έπρεπε να μετρήσει. Μόλις μία νίκη με το πέρας εννέα αγωνιστικών.

Ούτε η Χόρσενς εντυπωσιάζει, όμως για τα δεδομένα της η όγδοη θέση και η προοπτική να βρεθεί από έκτη έως τέταρτη (ανάλογα με το αποτέλεσμα το απόγευμα), είναι άκρως θετική. Ο Χένρικσεν έχει δημιουργήσει μια αμυντική κυρίως ομάδα, που ψάχνει τις ευκαιρίες της στην κόντρα. Θα αντισταθεί σθεναρά στην Οντένσε ώστε να διευρύνει το αήττητο σερί της σε πέντε αγώνες. Οι δυο από τις τέσσερεις εκτός έδρας νίκες της, ήταν κόντρα στην Κοπεγχάγη και τη Νόρντσελαντ. Διπλή ευκαιρία Χ2.

Πηγή: www.bet-hoven.net

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο