Αυτοί σκοράρουν, εμείς πληρωνόμαστε!

Αυτοί σκοράρουν, εμείς πληρωνόμαστε!

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από τα ματς της Πέμπτης.

Χαιρετώ!

Πάει καλά η στήλη τελευταία, με συνεχείς επιτυχίες, όμως δυστυχώς, έχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Γράφω «δυστυχώς», διότι ομολογώ δε συμπαθώ στοιχηματικά αυτές τις διοργανώσεις, ωστόσο πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Πρώτη αναμέτρηση με ενδιαφέρον, το Πολωνία – Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια νέα προσπάθεια με τον Μπρέζεκ στον πάγκο, πήραν ισοπαλία εκτός έδρας από την Ιταλία (1-1) στο ντεμπούτο του 47χρονου τεχνικού. Λογικό να χρειάζεται χρόνος ώστε να δούμε τι μπορεί να καταφέρει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας, αναμενόμενα θα είναι συντηρητική η προσέγγισή του σε ματς με πιο έμπειρες ομάδες και ανώτερες ποιοτικά. Ανάλογα αμυντικογενής είναι και η τακτική του Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία, που θέλει να κάνει το 2Χ2 στη διοργάνωση. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ, δεν αποκλείεται να μη βγει νικητής. Ποντάρουμε στο 2-3 γκολ.

Δεύτερη επιλογή για ποντάρισμα από το ματς της Ρωσίας, που φιλοξενεί τη Σουηδία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν διαφορετικά τις υποχρεώσεις τους για το Nations League. Η μεν Ρωσία, σε συνέχεια από τις καλές εμφανίσεις της στο Μουντιάλ, επικράτησε της Τουρκίας εκτός έδρας με σκορ 1-2. Η δε Σουηδία ηττήθηκε και μάλιστα στο γήπεδό της από τους Τούρκους με 2-3 και καλείται να πάρει αποτέλεσμα για να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αναμενόμενα θα ψάξει το γκολ, έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή τα γκολ εκατέρωθεν καθώς οι Ρώσοι είναι σε καλή κατάσταση και πολύ δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ