Κοιτώντας στις …γωνίες

Κοιτώντας στις …γωνίες

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το Nations League.

Kαλησπέρα σας. Το Over 2.5 του 1.75 ήρθε εύκολα την Τρίτη (από το 63’) στο Άκρινγκτον Στάνλεϊ-Μάλκλσφιλντ 4-1, όταν …μάθαμε και «ποιοί είναι αυτοί» στην Άκρινγκτον Στάνλεϊ.

Nations League στο αποψινό μενού, στον 1ο όμιλο του γ’ γκρουπ το Ισραήλ υποδέχεται τη Σκωτία απόψε και την Αλβανία την Κυριακή. Έχασε στην Αλβανία με 1-0 στην πρεμιέρα, είναι χωρίς βαθμούς, Σκωτία και Αλβανία είναι στους 3, αυτή είναι η ευκαιρία των Ισραηλινών με τα δύο εντός έδρας ματς να πάρουν ακόμα και κεφάλι στον όμιλο. Δεν πείθουν όμως, δεν θα έχουν και τον πολύτιμο μέσο Ζάχαβι, με τον Αυστριακό Άντι Χέρτσογκ στον πάγκο δεν έχουν σκοράρει σε δύο ματς, πρόσφατο η ήττα με 3-0 από τη Βόρειο Ιρλανδία.

Η Σκωτία του ΜακΛίς αναμένεται να παίξει πολύ κλειστά, μικρή η απόδοση του πιθανού Under 2.5, το Χ παίζει πολύ δυνατά, σημαντικό προβάδισμα θα έχουν οι Σκωτσέζοι αν αποφύγουν την ήττα. Το Ισραήλ περιμένει στη γωνία για να πάρει το πάνω χέρι, στις …γωνίες, στα κόρνερ πιο συγκεκριμένα θα στηριχθούμε κι εμείς. Εκτιμώντας ότι το Ισραήλ θα πιέσει κι η Σκωτία θα περάσει πολύ χρόνο στο δικό της μισό του γηπέδου, το Over 5.5 κόρνερ για το Ισραήλ θα είναι η επιλογή μας, με την απόδοση στο 2.12 να μας καλύπτει και με το παραπάνω.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ