Με το Στάνφορντ…

Με το Στάνφορντ…

Οι προτάσεις του H. Πρίφτη.

Παρά το ρεκόρ 3-3 το Αριζόνα Στεϊτ έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες υπό τις οδηγίες του Χερμ Έντουαρντς. Ειδικά, στο αμυντικό κομμάτι οι Σαν Ντέβιλς παίζουν με μία ιδιαίτερη ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Η αγωνιστικότητα στον αμυντικό τομέα έχει κρατήσει το Αριζόνα Στέϊτ κοντά στο σκορ σε όλα τα παιχνίδια. Οι τρεις ήττες του Αριζόνα Στέϊτ έχουν κριθεί με λιγότερους από 7 πόντους. Εκεί κρύβεται και η αλήθεια για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα.

Το Στάνφορντ από την δική του πλευρά μπορεί να ελπίζει μόνο στα καλύτερα. Έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Οι ήττες «ήρθαν» από το Νοτρ Νταμ και τη Γιούτα, αντίστοιχα. Σε αυτά τα παιχνίδια η απουσία του τραυματία βασικού ράνινγκ μπακ Λοβ ήταν αισθητή. Η παρουσία του, αν και όχι στο 100% θα «ανοίξει» τις επιλογές και στο πάσινγκ παιχνίδι.

Η επιθετική αστάθεια του Αριζόνα Στέϊτ είναι εμφανής. Οι Σαν Ντέβιλς έχουν καταφέρει μόνο 2 φορές μέσα στη φετινή χρονιά να σκοράρουν περισσότερους από 21 πόντους. Από την άλλη πλευρά, το Στάνφορντ έχει 35 plays με κερδισμένες περισσότερες από 20 γυάρδες. Πιο σημαντικό το παιχνίδι για το Στάνφορντ. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι της μίας κατοχής και η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ