Πέντε δυάδες και ένα σύστημα

Πέντε δυάδες και ένα σύστημα

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα και μία χαλαρή και δημιουργική Κυριακή σε όλους. Μία μέρα αφιερωμένη στην εκκλησία, την οικογένεια και τα ταξίδια. Φυσικά και με μπόλικη μπάλα αλλά και υπεύθυνο στοιχηματισμό. Μικρή χασούρα χτες, ελέω του εγκληματία Αρναούτοβιτς που αδυνατούσε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Ιδανικοί αυτόχειρες και η Βαλένθια με τη Λιέγη. Νέα μέρα σήμερα, σε ένα γεμάτο κουπόνι με ελκυστικότατες επιλογές. Πέντε δυάδες και ένα σύστημα για κράτησα και ξεκινώ ευθύς αμέσως.

Στην τριάδα του συστήματος πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό από τη Σεγκούντα ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Εξτρεμαδούρα. Το παλεύουν οι φιλοξενούμενοι που στόχο έχουν την παραμονή τους, ενώ προέρχονται από μία μάλλον τυχερή νίκη επί της Κάντιθ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή έχοντας 3-4 φάσεις σε όλο τον αγώνα. Άτυχη και άστοχη η Μαγιόρκα ηττήθηκε από την Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο παρέμεινε εντός εξάδας. Καλύτεροι στα «σημεία» οι γηπεδούχοι, παίζουν και εντός και για αυτό θα πάω με τον άσο στο 1.85. Στις 19.00 το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ. Με νέο τεχνικό οι πρωταθλητές (3ος φετινός) και με πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, δέχονται φάσεις και σχεδόν σε όλα τα φετινά τους και γκολ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, 5 νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και με μόλις ένα γκολ παθητικό. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι και θεωρώ πως αν μπει ένα γρήγορο γκολ το αμφίσκορο θα επαληθευτεί αρκετά εύκολα και αξίζει το ρίσκο με το G/G στο 2.08. Μεταμεσονύχτια πάω τώρα αφού λίγο μετά τις 24.00 η Σαπεκοένσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρουζέιρο. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα κατέκτησαν το κύπελλο, μόλις προχτές σταμάτησαν τα πανηγύρια, έχοντας ήδη «σφραγίσει» το εισιτήριο για το επόμενο Λιμπερταδόρες, ενώ βαθμολογικά είναι πολύ άνετοι. Το υποβιβασμό προσπαθούν να αποφύγουν στην Σαπεκοένσε, με νέο τεχνικό στις τάξεις τους, θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Χ2 στο 2.25.

Ασταμάτητη η Κουόπιο επικράτησε της Ίλβες με 2-0 αρκετά εύκολα εντός έδρας και κόντρα στην αδύναμη Τούρκου οφείλει να κερδίσει για να παραμείνει στην 3η θέση, ενώ οι υπό προϋποθέσεις κυνηγά στην 2η το Ροβανιέμι. Τέσσερις νίκες στα τελευταία 6 εντός, μία ήττα στα τελευταία 8 κόντρα στην Τούρκου για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας. Άσος στο 1.53. Στις 19.00 η Κράσνονταρ θα φιλοξενεί την Αχμάτ. Από ήττα κόντρα στην Ζενίτ προέρχονται οι γηπεδούχοι που με νίκη σήμερα θα διατηρηθούν στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Στο μέσο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, που δυσκολεύονται πολύ εκτός μετρώντας 4 ήττες σε 5 έως τώρα εξόδους τους. Χαμηλός ο άσος (1.63) αλλά αξίζει ένα ποντάρισμα.

Συνεχίζω τις δυάδες μου με 2 παιχνίδια από Μπουντεσλίγκα. Στις 16.30 η Χέρτα φιλοξενεί την Φράιμπουργκ. Μετά την νίκη επί της Μπάγερν η Χέρτα απογοήτευσε κόντρα στην Μάιντς μένοντας στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, όπου όμως και οι 2 είχαν τις στιγμές για να το «κλέψουν». Παραμένουν ψηλά οι γηπεδούχοι με 3 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας φέτος. Κακή πριν τη διακοπή η Φράιμπουργκ, μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 2 παιχνίδια της και με προβλήματα κυρίως επιθετικά. Άσος (DNB) στο οριακό 1.40. Λίγο αργότερα η εντυπωσιακή μέχρι τώρα Γκλάντμπαχ θα υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη Μάιντς. Τρία στα τρία εντός έδρας οι γηπεδούχοι, μόλις μία ήττα φέτος, παραμένουν κοντά στην κορυφή και με νίκη σήμερα θα ξανά βρεθούν στο -3. Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από το σπουδαίο 3-0 επί της Μπάγερν και σήμερα έχει μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς κόντρα σε έναν αντίπαλο που εκτός έδρας παραμένει ακόμα δίχως νίκη σε 3 ματς, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Άσος στο 1.63.

Στις 17.00 το απόγευμα η Βασιλεία θα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ξαμάξ. Βρίσκει σιγά σιγά τα «πατήματά» της η Βασιλεία που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε δίκαια με 3-1 της Σεντ Γκάλεν και μάλιστα με ανατροπή φτάνοντας τα σερί 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις μία ήττα. Εντός μάλιστα μετράει 5 νίκες και μία ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατά της, τα 5 μάλιστα και με Over 1.5. Ουραγός παραμένει η Ξαμάξ, που έχει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με 22 γκολ σε 10 έως τώρα αγωνιστικές, ενώ εκτός έχει κερδίσει μόνο στην πρεμιέρα τη Λουκέρνη. Άσος και Οver 1.5 στο τίμιο 1.50. Στην Βραζιλία πάω πάλι και τον αγώνα στις 01.00 τα ξημερώματα εκεί όπου η Φλαμένγκο φιλοξενείται από την Παρανά. Ουραγός η Παρανά, που κάνει ήδη σχέδια για την επόμενη σεζόν, έχοντας συμπληρώσει 15 σερί ματς δίχως τρίποντο. Στην μάχη του τίτλου παραμένει η Φλαμένγκο και στο -4 από την κορυφή οφείλει να κερδίσει σήμερα αν θέλει να έχει ελπίδες. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, το διπλό ξεκίνησε από το 1.95 για να πέσει αυτή τη στιγμή στο 1.60.

Στις 17.00 η Λούγκο θα υποδέχεται την ουραγό Ταραγόνα. Καμία από τις 2 δεν πείθει με την ομάδα της Γαλικίας όμως εντός έδρας να παρουσιάζεται πάντα δυνατή. Στους 9 βαθμούς η Λούγκο και με μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στους 6 βαθμούς οι Καταλανοί, που παραμένουν στην τελευταία θέση μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Αλκορκόν, σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω βροχής και ολοκληρώθηκε την επόμενη. Αμυντικά η Ταραγόνα δεν πείθει, επιθετικά σκοράρει δύσκολα και χωρίς ακόμα διπλό στο πρωτάθλημα. Άσος (DNB) στο 1.42. Συνεχίζω με Ιταλία και το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Κάλιαρι. Από ήττα κόντρα στη Λάτσιο προέρχονται οι «Βιόλα», που εντός μετρούν το 4 στα 4, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Από νίκη ψυχολογίας η Κάλιαρι με αντίπαλο την Μπολόνια και ξέφυγε κάπως από τα χαμηλά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τη Φιορεντίνα, που όμως έχει σαφές προβάδισμα στη νίκη. Άσος στο 1.57.

Τέλος κράτησα μία δυάδα από Πρέμιερ και Σούπερ Λιγκ. Η Έβερτον φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα τα «ζαχαρωτά» και με ανεβασμένη πλέον την ψυχολογία τους κόντρα σε μία κυκλοθυμική ομάδα όπως η Πάλας που σκοράρει με δυσκολία, ωστόσο εκτός έχει πετύχει και τις 2 φετινές της νίκες. Δεν θέλω να ρισκάρω πολύ εδώ και κρατάω το ασφαλές 1 (DNB) στο 1.37. Κλείνω με το παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό. «Ζωντανός» έμεινε στη Λαμία ο ΟΦΗ, μπορούσε ακόμα και τη νίκη παρά το τελικό 1-1, παραμένει ακόμα δίχως τρίποντο και με μόλις 2 βαθμούς. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 1-1 με την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με το τρίποντο να χάνεται στο 90’. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες για τους Πειραιώτες με το διπλό και Over 1.5 (1.72) να δείχνει εφικτό.

Προτάσεις:
21/10 13:00 Μαγιόρκα – Εξτρεμαδούρα 1
21/10 19:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Λεμεσού G/G
22/10 01:00 Κρουζέιρο – Σαπεκοένσε Χ2
21/10 14:30 Κουόπιο – Τούρκου 1
21/10 19:00 Κράσνονταρ – Τερέκ Αχμάτ 1
21/10 16:30 Χέρτα – Φράιμπουργκ 1 (DNB)
21/10 19:00 Γκλάντμπαχ – Μάιντς 1
21/10 17:00 Βασιλεία – Ξαμάξ 1&Ο1.5
22/10 01:00 Παρανά – Φλαμένγκο 2
21/10 17:00 Λούγκο – Ταραγόνα 1 (DNB)
21/10 19:00 Φιορεντίνα – Κάλιαρι 1
21/10 18:00 Έβερτον – Κρ. Πάλας 1 (DNB)
21/10 20:30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ