Νίκη – τίτλου μετά από 9 χρόνια η ΑΪΚ

Νίκη – τίτλου μετά από 9 χρόνια η ΑΪΚ

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από τα ματς της Κυριακής.

Καλημέρα και πολλές ευχές για μία δημιουργική και πάντα χαλαρωτική Κυριακή. Μία μέρα που οφείλουμε να διαθέτουμε για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους φίλους, αλλά και μία μέρα που είναι συνδεδεμένη με το ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες αναμετρήσεις δεν λείπουν ούτε σήμερα και υπόσχονται και πάλι σπουδαίο θέαμα με έντονες συγκινήσεις.

Σχεδόν εξαιρετική η χτεσινή ημέρα στοιχηματικά, έκλεισε με σημαντικό κέρδος. Πιο συγκρατημένος σήμερα, αφού ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που με ελκύουν. Αφετηρία το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στη Σουηδία, εκεί όπου η πρωτοπόρος ΑΪΚ δοκιμάζεται στις 16.00 στην έδρα της Καλμάρ. Στο +2 οι φιλοξενούμενοι από την 2η Νόρκεπινγκ, που δεν κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν τη νίκη ώστε να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα, με το τελευταίο τους τη σεζόν 2008-09. Σαφώς αγχωμένοι «κόλλησαν» στο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Σούντβαλ. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, δίχως ουσιαστικό στόχο, δύσκολα να καταφέρουν να αντισταθούν σε μία ΑΪΚ που θα έχει τη υποστήριξη και των φιλάθλων της. Υπό προϋποθέσεις της αρκεί και η ισοπαλία, ακόμα και η ήττα, ωστόσο η λογική λέει διπλό στο ικανοποιητικό 1.73.

Συνεχίζω με Γαλλία και το παιχνίδι των 18.00, όπου η Ρεν υποδέχεται την Ναντ. Από ευρωπαϊκή εκτός έδρας ήττα με αντίπαλο την Ντ. Κιέβου προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο πρωτάθλημα μετρούν 7 G/G στα 8 πιο πρόσφατά τους, με 5 βαθμούς σε αυτές τις 8 αγωνιστικές. Πολύ καλοί επιθετικά, τόσο εκτός όσο και εντός, με τεράστια προβλήματα όμως αμυντικά, δέχονται γκολ με ευκολία. Από την άλλη η Ναντ παρουσιάζεται «αναγεννημένη» με τον κόουτς Χαλίλοτζιτς στον πάγκο της, μετράει 3 σερί νίκες με γκολ 11 υπέρ και μόλις ένα κατά. Εκτός έδρας φέτος όμως δέχεται γκολ και στα 6 παιχνίδια της, με τα 4 από αυτά να λήγουν και με Over 2.5. Πιστεύω πως θα δούμε παιχνίδι με αρκετές φάσεις, γιατί όχι και εκατέρωθεν τέρματα, όπως συνηθίζεται εξάλλου ανάμεσα σε αυτές τις 2 ομάδες, που φέρνουν το G/G στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα αναμεταξύ τους. G/G λοιπόν στο 1.91.

Πηγαίνω Γερμανία και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Άιντραχτ και Σάλκε. Από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα αμφότερες, νίκη για τη Σάλκε με 2-0 επί της Γαλατά, νίκη με 2-3 επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό και για τους γηπεδούχους, που εξασφάλισαν και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Άιντραχτ, παραμένει για 8 σερί παιχνίδια αήττητη, ενώ εντός έχει να ηττηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου. Από την άλλη η Σάλκε συνεχίζει να μη θυμίζει τίποτα από την περσινή ομάδα, αν και εσχάτως έχει βελτιωθεί, «τρέχοντας» ένα σερί 5 συνεχόμενων παιχνιδιών δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι μία από τις χειρότερες. Η παράδοση λέει 1Χ, η φόρμα λέει 1Χ, επομένως η επιλογή του 1 (DNB) στο 1.66 είναι για μένα μονόδρομος.

Δίπλα σε αυτήν την απόδοση θα βάλω μία μικρότερη και αρκετά πιο ασφαλή. Μιλάω για τον αγώνα στη 13.00 το μεσημέρι στην Ισπανία, ανάμεσα σε Αλαβές και Ουέσκα. Υπάρχει φαβορί εδώ και για μένα είναι ισχυρό. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και αήττητοι εντός έδρας μετά από 5 φετινά παιχνίδια, υποδέχονται την προτελευταία Ουέσκα, που διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, ενώ σε 6 εκτός έδρας της φέτος μετράει 4 ήττες. Η Αλαβές προέρχεται από ήττα στο 91’ κόντρα στην Έιμπαρ και σήμερα οφείλει να ρεφάρει για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Θα το παλέψει η Ουέσκα, που όμως δύσκολα να «κλέψει» κάτι από το ματς. Άσος (DNB) στο 1.44.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ