No Πάκο, no party

No Πάκο, no party

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το κουπόνι της Δευτέρας.

Καλημέρα και καλή και δημιουργική εβδομάδα σε όλους. Οι προηγούμενες μέρες ήταν σχεδόν ονειρικές, με 5 κερδοφόρες ημέρες στις 6 που δόθηκαν προτάσεις. Το πανηγύρισα, το χάρηκα, το απόλαυσα αλλά ήδη το ξέχασα. Ακολουθεί μία περίοδος δίχως πρωταθλήματα, με τις εθνικές να ξανά έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα Δευτέρα όμως οι επιλογές είναι περιορισμένες και για αυτό κατέληξα σε ένα μόνο σημείο που έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Στις 21.45, στη Β’ Γαλλίας η Μπρεστ φιλοξενεί την Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί, με μόλις 5 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές, στις 10 εκ των οποίων έχουν ηττηθεί και έχοντας δεχτεί γκολ στις 12 από αυτές. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι τα μόλις 4 γκολ στο ενεργητικό τους. Μοιραία ήρθε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δίχως ωστόσο κάτι αξιοσημείωτο με την Νανσί να γνωρίζει ξανά την ήττα με 0-1 εντός έδρας από την Κλερμόν, με την Κλερμόν να έχει δοκάρι και να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Από την άλλη η Μπρεστ παρά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής αναρριχήθηκε έστω και προσωρινά στην 2η θέση και με νίκη σήμερα ξανά μειώνει στον 1 βαθμό την απόστασή της από την κορυφή. Στο προηγούμενο ματς ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με την Μπρεστ να δημιουργεί αμέτρητες ευκαιρίες και στα 2 ημίχρονα. Αυτό ήταν και το πρώτο της Under μετά από 6 σερί αγωνιστικές. Μόνο τυχαία δεν έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας 2 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε της ματς. Σήμερα θεωρώ πως είναι φαβορί και ο συνδυασμός του 1&Ο1.5 στο 1.93 μου αρκεί και θα το ποντάρω.

Προσωπικά είχε σκεφτεί και το διπλό του Άρη, το οποίο δεν το προτείνω τελικά εξαιτίας της απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού των «κίτρινων» την οποία τη θεωρώ άδικη και αρκετά λανθασμένη. Ο Απόλλωνας δείχνει καλά στοιχεία με τον Ματζουράκη στον πάγκο του, ειδικά αμυντικά, προέρχεται από τον πρώτο του φετινό βαθμό και μέσα στο «Γεντί Κουλέ» μπορεί να «κλέψει» κάτι θετικό και σήμερα, αφού πετυχαίνει τον αντίπαλό του σε μεταβατικό στάδιο. Για αυτό καλύτερα No bet.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ