Γιατί όχι με Giants…

Οι προτάσεις του Hλία Πρίφτη.

Γιατί όχι με Giants… | to10.gr

Αυτή η αγωνιστική του NFL κλείνει με την αναμέτρηση των 49ερς (2-7) κόντρα στους Τζάϊαντς (1-7). Μία μάχη ουραγών ουσιαστικά για το γόητρο και ίσως για το νούμερο ένα των ντραφτ της επόμενης χρονιάς.

Η χρονιά των 49ερς ουσιαστικά τελείωσε με τον τραυματισμό του βασικού κουόρτερμπακ Γκαρόπολο. Τον αντικατέστησε ο Μπεθάρντ και την προοηγούμενη εβδομάδα «ντύθηκε» βασικός ο Μάλενς. Το κοινό δεν τον πίστεψε. Τα χρήματα κινήθηκαν προς την μεριά των Ρεϊντερς με το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Μάλενς είχε τρία τατσντάουνς και πάνω από 260 γυάρδες. Οι 49ερς κέρδισαν με 34-3. Από την άλλη πλευρά, οι Τζάϊαντς διαθέτουν επιθετικό ταλέντο αλλά δεν φαίνεται αυτό στο γήπεδο.

Σημαντικές ελλείψεις για τους 49ερς αυτές των Φόστερ και Ταρτ στην άμυνα. Ενώ από την επίθεση θα λείπει ο βετεράνος Γκαρσόν, ο οποίος είχε 5 επιτυχημένες υποδοχές πάσας την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Τζάϊαντς δείχνουν υγιείς με μοναδικό ερωτηματικό την επιθετική δυστοκία. Το χάντικαπ έχει κινηθεί από -1,5 στο «πονηρό» -3,5. Θα διαλέξουμε τους Τζάϊαντς στο χάντικαπ μιας και δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα οι επιλογές της στήλης θα περιλαμβάνουν εκτός από τα υπόλοιπα US Sports και προγνωστικά από το πρωτάθλημα του κολεγιακού μπάσκετ.

Πηγή: Bet-hoven.net

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο