Σε άγνωστα νερά

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη.

Σε άγνωστα νερά | to10.gr

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet – Hoven.net. Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί παρότι προηγήθηκε 2-0, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά τουλάχιστον έκλεισε χωρίς απώλειες η μέρα. Ελάχιστες είναι οι επιλογές σήμερα από τα γήπεδα της Ασίας για αυτό και θα κάνω μία εξαίρεση.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Εθνικός Πειραιά θα υποδεχθεί τον Γιούχτα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, αφού προέρχονται από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και η νίκη είναι μονόδρομος για το σημερινό ματς. Η δουλειά που κάνει η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή και το ρόστερ αποτελείται από παίκτες που κυρίως θα έπαιζαν στη Β’ κατηγορία. Ο στόχος είναι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να βρεθεί στη Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει το πρόβλημα με το γήπεδο, καθώς θα αναγκαστεί και πάλι να παίξει στο ουδέτερο Κερατσίσι, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα κερδίσει σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά καλοί, ο Μηνάς Πίτσος στον πάγκο κάνει σπουδαία δουλειά, εντούτοις υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία από το ταξίδι στον Πειραιά από την Κρήτη.

Ο άσος στο 1.68 δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο, όμως το γεγονός ότι το ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τον Εθνικό με κάνει να τον ποντάρω. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

«
»
One Channel
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο