Ξεκινάει η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» για τους δύο «αιώνιους» στην Euroleague!

Ξεκινάει η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» για τους δύο «αιώνιους» στην Euroleague!

Το δεύτερο «αιώνιο ντέρμπι» της σεζόν βάφτηκε ξανά… πράσινο. Πλέον, οι δύο «αιώνιοι» ρίχνονται στη μάχη της Euroleague. Βρείτε τα Μπάγερν-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα με πλήθος αγορών* - Επιλογές για Ημίχρονο/Τελικό σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις* - Θα κριθεί κάποια αναμέτρηση στην παράταση;

 

  • Μπάγερν-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα με πλήθος αγορών*
  • Επιλογές για Ημίχρονο/Τελικό σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις*
  • Θα κριθεί κάποια αναμέτρηση στην παράταση;

Αμέτρητες επιλογές για  Live  στοίχημα στη winmasters.

Το δεύτερο «αιώνιο ντέρμπι» της φετινής σεζόν βάφτηκε ξανά… πράσινο, καθώς ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Basket League! Πλέον, οι δύο «αιώνιοι» ρίχνονται στη μάχη της Euroleague, έχοντας αμφότεροι ως στόχο την επιστροφή στις νίκες!

Την Τρίτη το βράδυ, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Μόναχο την Μπάγερν με την οποία συγκατοικούν στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μέχρι στιγμής το ίδιο ρεκόρ σε νίκες και ήττες (3-4). Έπειτα από τρία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στη διοργάνωση, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ φιλοδοξεί να αποδράσει από τη Βαυαρία με το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την Πέμπτη με ανεβασμένη την ψυχολογία!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη winmasters . Παίξε νόμιμα με την προσφορά ημέρας! -Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός (4-3) καλείται να θέσει σε ισχύ για ακόμα μια φορά τον «νόμο του ΟΑΚΑ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα (5-2) και, ανεβαίνοντας μια θέση στην κατάταξη της Euroleague, να ταξιδέψει με ηρεμία στη Βιτόρια την Παρασκευή για να αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια του φετινού Final 4 Μπασκόνια.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η winmasters.gr υποδέχεται τις πρώτες μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με μια ευρεία γκάμα στοιχηματικών επιλογών* για Νικητή και Over/Under Αγώνα, 1ου Ημιχρόνου και 1ης Περιόδου, αλλά και έξυπνες αγορές σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις*, όπως:

  • Ημίχρονο/Τελικό
  • Περιθώριο Νίκης
  • Πρώτη ομάδα να φτάσει τους 12, τους 25 και τους 45 πόντους
  • Περίοδος και Ημίχρονο με το μεγαλύτερο σκορ
  • Παράταση

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ