Πρέμιερ με «άρωμα» Σαμπιονά

Πρέμιερ με «άρωμα» Σαμπιονά

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη για το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα στην παρέα. Αποχή είχα χτες, επιστρέφω σήμερα μετά από ένα γενικά μέτριο προς κακό τριήμερο. Τα παιχνίδια του κυπέλλου δεν με συγκινούν αρκετά για να ασχοληθώ και έτσι η προσοχή μου στράφηκε κυρίως στις εμβόλιμες της Γαλλίας και της Πρέμιερ Λιγκ.

Στις 20.00 ο πρώτος αγώνας όπου η Λυών υποδέχεται τη Ρεν. Από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ξανά πρωτάθλημα αμφότερες που σίγουρα κουβαλούν μεγάλη κούραση. Με ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά το 2-2 με τη Σίτι και το 2-2 εκτός έδρας με τη Λιλ, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Σήμερα με η δυναμική που βγάζουν στην έδρα τους καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες εκεί όπου σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος μετρούν 5 νίκες και μόλις μία ήττα. Με υπηρεσιακό τεχνικό η Ρεν, αφού η εντός έδρας «σφαλιάρα» με 1-4 από το Στρασβούργο έφερε την απόλυση του Λαμουσί. Το γεγονός αυτό «θολώνει» λίγο τα νερά για το πώς θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο τα πολλά αμυντικά τους προβλήματα δεν τους δίνουν ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα. Άσος στο 1.63.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. Δεν ήταν κακή η Έβερτον με τη Λίβερπουλ, ηττήθηκε όμως με 1-0 με γκολ στο 94’ και οφείλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες. Μέσα στο γήπεδό της μετράει 5 νίκες σε 7 αναμετρήσεις, έχοντας πετύχει και 13 τέρματα. Από την άλλη η Νιούκαστλ παραμένει μόλις με ένα διπλό σε 6 εξόδους της, αυτό πριν 10 μέρες με αντίπαλο την Μπέρνλι. Θεωρώ πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ο άσος στο 1.65 μου αρκεί. Την ίδια ώρα η Σαουθάμπτον με υπηρεσιακό τεχνικό θα δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ, που θα ψάξει το τρίποντο μετά την ήττα με 4-2 από την Άρσεναλ την Κυριακή. Οι «Άγιοι» μπορεί να ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τη Γιουνάιτεντ, αυτό όμως έφερε την απόλυση του κόουτς Χιουζ. Παραμένουν αδύναμοι και ειδικά επιθετικά σκοράρουν με δυσκολία και ειδικά εκτός έδρας όπου μετρούν 6 τέρματα σε 7 εξόδους. Δεν εμπνέει τεράστια εμπιστοσύνη εντός η Τότεναμ θα την στηρίξω όμως με 1&Ο1.5 στο 1.55.

Κλείνοντας πάω στο παιχνίδι της Γουλβς με τη Τσέλσι. Σε κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, με μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες 6 αγωνιστικές και αυτό κόντρα στην Άρσεναλ. Δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι εντός, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ικανοί να σκοράρουν, ή να «κλέψουν» κάτι απόψε. Καλύτερη σαφώς η Τσέλσι, μετά την ήττα από τη Τότεναμ απάντησε με 2 νίκες σε Γιουρόπα και πρωτάθλημα και θέλει να πάρει τη νίκη σήμερα ώστε να υποδεχτεί με την καλύτερη ψυχολογία το Σάββατο τη Σίτι. Πάω εκ του ασφαλούς και το Χ2&Ο1.5 στο 1.55.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ