Κόντρα στην κόντρα

Κόντρα στην κόντρα

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη από τα ΗΑΕ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet – Hoven. Κακά τα ψέματα τα πονταρίσματα σε Ευρωπαϊκά ματς είναι από τους βασικούς λόγους που είναι στα κόκκινα η στήλη. Σήμερα το πρόγραμμα δείχνει ιδανικό για το ταμείο…

Στις 14:05 η Αλ Νασρ θα υποδεχθεί την Αλ Ραέντ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Η γηπεδούχος προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με τη Χιλάλ, όπου στο τελευταίο τέταρτο μπόρεσε να επιστρέψει από το 2-0 και παραλίγο να κάνει την ανατροπή κιόλας. Βρέθηκε όμως στο -6 από την κορυφή και όπως είναι λογικό δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Τη φιλοξενούμενη δεν έχω κανένα ενδοιασμό για να την κοντράρω ξανά. Θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και την περασμένη αγωνιστική παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα παραλίγο να χάσει από την Αλ Αχλί, αφού γλύτωσε δις από το δοκάρι.

Αναμένω από τους Μούσα (11/5), Χαμντάλα (9/3), Άμραμπατ (11/4), Τζουλιάνο (12/6) και τους υπόλοιπους αστέρες της Αλ Νασρ να παρουσιαστούν σοβαροί και να πάρουν μία άνετη νίκη.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ