Το +4 της Λίβερπουλ δεν αρκεί…

Το +4 της Λίβερπουλ δεν αρκεί…

Έπεσε κατά πολύ η απόδοση της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαβορί όμως παραμένει η Σίτι.

Ήρθε επιτέλους η χρονιά που η Λίβερπουλ θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια; Μπορεί η Λίβερπουλ του Κλοπ να συνεχίσει να πηγαίνει «τρένο»; Η Λίβερπουλ που έχει 15 νίκες και 3 ισοπαλίες στις 18 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ που έχουν διεξαχθεί. Η μοναδική αήττητη ομάδα παραμένει η Λίβερπουλ που μετά την έκπληξη του Σαββάτου και την ήττα της Σίτι από την Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στο +4 από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Μια εξέλιξη που σαφέστατα επηρέασε τους μπουκ που έριξαν κατά πολύ την απόδοση της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απόδοση που πλέον την βρίσκουμε ελάχιστα πάνω από τον διπλασιασμό, στο 2.10 κατά μέσο όρο.

Δεν είναι όμως το πρώτο φαβορί η Λίβερπουλ που μπορεί να κάνει… παπάδες αλλά ακόμη δεν έχει πείσει τους μπουκ πως μπορεί να πάρει τον τίτλο από την στιγμή που υπάρχει η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σίτι του Γκουαρντιόλα είναι το πρώτο φαβορί με απόδοση στο 1.90, απόδοση που προφανώς ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα όμως παρά το -4 από την κορυφή και την Λίβερπουλ διατηρείται ως η βασική επιλογή των μπουκ για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε ένα πρωτάθλημα άλλωστε που παίζεται ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες κάτι που φανερώνεται και από το γεγονός ότι η Τότεναμ που έρχεται ως τρίτο φαβορί βρίσκεται στο πολύ μακρινό… 25! Ούτε λόγους βεβαίως για Τσέλσι, Άρσεναλ (125 απόδοση και οι δύο) αλλά και για Γιουνάιτεντ που φτάνει το 750 απόδοση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ