Χωρίς περιθώρια η Σίτι

Χωρίς περιθώρια η Σίτι

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη.

Χαιρετώ!

Δυστυχώς η Παλαιστίνη έμεινε στο 0-0 χθες χάνοντας την πρόκριση. Ξεκάθαρα όμως η απόδοση ήταν value για τα δεδομένα που υπήρχαν. Το σημερινό πρόγραμμα πάντως δείχνει ιδανικό.

Στις 10:50 η Μέλμπουρν Σίτι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Μάρινερς. Τους φιλοξενούμενους τους στήριξα και την περασμένη Παρασκευή και με δικαίωσαν. Είναι σταθερά σε ανοδική πορεία τις τελευταίες βδομάδες και αν θέλουν να έχουν βλέψεις για τη δεύτερη θέση, τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζουν. Οι γηπεδούχοι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν βγει το διπλό και για αυτό θα πάω με το -1 ασιατικό χάντικαπ.

Κλείνοντας, στις 18:00 το Βιετνάμ παίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ασίας. Αν κερδίσει την αδύναμη Υεμένη θα έχει πολλές πιθανότητες για να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Στάθηκε αρκετά καλά πάρα τις ήττες από Ιράκ (3-2) και Ιράν (2-0) και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της φετινής διοργάνωσης, έχει παθητικό οχτώ γκολ και ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα. Ο άσος στο -1 ασιατικό χάντικαπ διπλασιάζει και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ