Κύπελλο Αγγλίας με ποντάρισμα… αναμενόμενο

Κύπελλο Αγγλίας με ποντάρισμα… αναμενόμενο

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από το σημερινό κουπόνι.

Τη Δευτέρα το βράδυ αν και μας άγχωσε η Σοσιεδάδ, τελικά κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 3-2 και παράλληλα να μας επαναφέρει στις επιτυχίες μετά από πέντε διαδοχικές αποτυχίες.

Μέτριο είναι το σημερινό πρόγραμμα, με το βλέμμα μας να πέφτει περισσότερο στο ματς του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ντέρμπι. Είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με το πρώτο ματς να έχει λήξει στην ισοπαλία με 2-2. Η γηπεδούχος είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της και έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Λέστερ, ενώ αναμένεται να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η πρόκριση. Παρότι έχει σκοράρει στα έξι από τα 7 τελευταία ματς, είναι σημαντικό πρόβλημα το γεγονός ότι δέχεται εύκολα γκολ.

Βέβαια από την άλλη μεριά, η ευρισκόμενη μία κατηγορία χαμηλότερα ομάδα της Ντέρμπι, η οποία έρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Λιντς και από τρία σερί ματς άνευ επικράτησης, θα προσπαθήσει να αντέξει όσο περισσότερο μπορεί. Το γεγονός αν και αμυντικά έχει κενά και έχει δεχθεί γκολ στα πέντε πρόσφατα ματς της εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αλλά και στα 14 από τα 15 πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, εκεί όπου – θεωρητικά πάντα – αντιμετωπίζει αντιπάλους στα μέτρα της, μας κάνει να… γλυκοκοιτάζουμε το συνδυαστικό το άσσου και over 1.5 σε απόδοση 2.05.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ