Απόψε «μιλάμε»… γαλλικά

Απόψε «μιλάμε»… γαλλικά

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το σημερινό κουπόνι.

Έπειτα από δύο ημέρες αποχής, επιστρέφουμε με επιλογές από την εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία αλλά και τους επαναληπτικούς για το Κόπα ντελ Ρέι στην Ισπανία.

Πρώτη επιλογή για ποντάρισμα, από το ματς της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν συνολικά καλή σεζόν και διεκδικούν ακόμα και την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες το τελευταίο διάστημα, το συγκρότημα του Ζαν-Λουίς Γκασέ είναι σε καλή κατάσταση και ψυχολογικά. Η Μαρσέιγ από την άλλη, «ζορίζεται», αφήνει βαθμούς είτε σε εκτός έδρας ματς είτε σε εντός και ο προβληματισμός γίνεται εντονότερος. Χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές, όμως όσον αφορά τα εκτός έδρας, βρίσκει δίχτυα σε επτά από τα εννέα. Πρόκειται για ομάδες με ικανές επιθέσεις, που θα ψάξουν το ή τα γκολ της νίκης. Επιλογή το αμφίσκορο.

Επιλογή νούμερο δύο, από την αμφίρροπη αναμέτρηση της Νιμ με αντίπαλο τη Ναντ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν λίγο κάτω από το μέσο της κατάταξης με 23 πόντους συγκομιδή. Η Νιμ ύστερα από ένα σερί τριών νικών έχασε δύο απανωτά, ενώ η Ναντ νικά μόνο στο γήπεδό της τελευταία, πλην του αγώνα με τη Ρεν (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Ισορροπημένες ομάδες αναφορικά με τα γκολ που πετυχαίνουν και δέχονται, οι γηπεδούχοι έχουν φέρει τέσσερα σερί over 2.5. Η Ναντ δεν είναι σταθερή εκτός έδρας, όμως ένα γκολ το έχει. Ποντάρουμε και σε αυτό το ματς στα γκολ εκατέρωθεν, όπως σε πέντε από τα έξι πρόσφατα με γηπεδούχο τη Νιμ.

Κλείνω τις επιλογές μου με τη ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» ανάμεσα στη Σεβίγια και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δύο φορές πόνταρα σε αυτό το ζευγάρι τελευταία, αλλά δε δικαιώθηκα αφού το πρώτο ματς Κυπέλλου δεν ήταν τόσο κλειστό όσο περίμενα επιλέγοντας τα «2-3» γκολ και έληξε με σκορ 1-3. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο, οι Βάσκοι περιόρισαν τη δημιουργία των «Νερβιονένσες» και δεν τους επέτρεψαν να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο. Αν δεν είχε κριθεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, θα επέλεγα τον άσο της Σεβίγια, όμως η χαλαρότητα που ίσως δείξουν οι παίκτες του Ματσίν, με ωθεί στην επιλογή του over 2.5 γκολ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ