Στήριγμα το Σίδνεϊ

Στήριγμα το Σίδνεϊ

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη από την Αυστραλία.

Χαιρετώ!

Μπορεί η Σαουδική Αραβία να έχασε 2-0 από το Κατάρ, αλλά το bet ήταν σίγουρα value. Ο άσος από αουτσάιντερ γύρισε σε φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αν δεν κατέληγε η μπάλα στο δοκάρι στο σουτ του Αλ Μουαλάντ με το σκορ στο 0-0 θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Με τον αν όμως δεν γίνεται δουλειά….

Λιγοστές είναι οι επιλογές από τα γήπεδα της Ασίας για αυτό και θα κάνω ένα ποντάρισμα στην Αυστραλία. Αρχικά, θα κρατήσω τη νίκη του Σίδνεϊ κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη 2-1 στο ματς με την Αδελαΐδα και βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι για την πρώτη θέση. Φυσικά αν θέλουν να την πάρουν θα πρέπει να έχουν ελάχιστες απώλειες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κάκιστη κατάσταση και η απογοήτευση της σεζόν. Ακόμα και όταν παίζουν καλά δεν μπορούν να πάρουν αυτό που δικαιούνται και πιθανότατα θα μείνουν εκτός πλέι οφ. Ο άσος σε αποδόσεις διπλασιασμού μπορεί ξεκάθαρα να αποτελέσει στήριγμα.

Λίγο αργότερα η Μέλμπουρν Σίτι θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο Περθ Γκλόρι. Η γηπεδούχος απογοήτευσε μεσοβδόμαδα με τους Μάρινερς και έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε φέτος από τους ουραγούς. Ανασταλτικά είναι πολύ καλή, όμως επιθετικά έχει θέματα και σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η φιλοξενούμενη μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είχε τρεις μέρες ξεκούρασης παραπάνω και πηγαίνει να παίξει με την ψυχολογία στο ύψη. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και στα μάτια μου δεν είναι αουτσάιντερ, ειδικά από τη στιγμή που εκτός έδρας έχει απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Θα πάρω σαν κάλυψη το διπλό στο DNB, Που πληρώνει αρκετά καλά.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ