Σε φόρμα η Στέρλινγκ Αλμπιον

Σε φόρμα η Στέρλινγκ Αλμπιον

H πρόταση του Πάνου Κοτσιμπού για το ματς Στέρλινγκ Άλμπιον - Κουίνς Παρκ.

Ως μη γενόμενη η χθεσινή στήλη αφού η αναμέτρηση της Κάουντενμπιθ με τη Ρέιντζερς αναβλήθηκε λόγω… πάγου στο σημείο του κόρνερ! Όπως και να έχει, στρέφουμε το βλέμμα μας στις σημερινές επιλογές και φυσικά θα πάμε με Σκωτία και σήμερα.

Στη Λιγκ 2 η Στέρλινγκ Άλμπιον υποδέχεται την Κουίνς Παρκ, με τη γηπεδούχο να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Εχει πάρει για τα καλά φόρα η ομάδα της Στέρλινγκ Αλμπιον, η οποία πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της μαχητικής Ανναν, βγάζοντας χαρακτήρα, αφού παρότι έμεινε με 10 παίκτες και με το σκορ στο 1-1, κατάφερε να επικρατήσει. Ενισχύθηκε με δύο νέους παίκτες σε επίθεση και κέντρο και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι κοιτάζει προς τα πλέι οφ.

Η Κουίνς Παρκ αντίθετα, πάει από το κακό στο χειρότερο, έχασε με τρομερή ευκολία εντός έδρας από την Εδιμβούργο Σίτι, με το βαρύτατο 4-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δίχως νίκη παραμένει στα 9 τελευταία ματς, με την ψυχολογία της ομάδας να μην είναι η καλύτερη δυνατή, είναι η αλήθεια. Εχει και μερικές απουσίες, ενώ αμυντικά δεν πείθει με την εικόνα της. Στοιχηματικά, η φορμαρισμένη Στέρλινγκ Αλμπιον των 3 διαδοχικών νικών υποδέχεται την απογοητευτική, εδώ και καιρό, Κουίνς Παρκ. Η φιλοξενούμενες «Αράχνες» προβληματίζουν με την αμυντική τους παρουσία και οι «Μπίνος» έχουν την φόρμα, το υλικό και την έδρα για να το εκμεταλλευτούν αυτό. Πάμε με τον άσσο του 2.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ