3άδα επιλογών από το «Νησί»

3άδα επιλογών από το «Νησί»

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Απίθανα κύλησε η Κυριακή με τις επιλογές μας να με δικαιώνουν πλήρως προσφέροντας μας 3 μεγαλοπρεπή ταμεία. Ρεπό χτες και σήμερα επιστρέφω ανανεωμένος με 3 επιλογές, αυτή τη φορά από την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Στις 21.45 η Γουλβς φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις 2 ομάδες που στοχεύουν στην 7η θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ένα «τρελό» ματς οι «Λύκοι» επικράτησαν με 4-3 εντός έδρας της Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από 2 διαδοχικές ήττες. Εντός δεν είναι ιδιαίτερα σταθεροί, δεχόμενοι γκολ στα 9 από τα 12 φετινά τους ματς πρωταθλήματος. Από κάκιστη εμφάνιση η Γουέστ Χαμ, ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την Μπόρνμουθ με αποτέλεσμα να ξανά πέσουν στην 10η θέση. Με απουσίες και σήμερα με τα «Σφυριά» να βρίσκουν γκολ στα 7 από τα 11 εκτός έδρας του φέτος στο πρωτάθλημα. Το G/G σήμερα στο 1.81.

Την ίδια ώρα η προτελευταία Φούλαμ υποδέχεται την 13η Μπράιτον. Σε καλύτερη θέση οι φιλοξενούμενοι, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα σωθούν φέτος. Με 8 ήττες σε 12 εκτός έδρας της φέτος η Μπράιτον που χάνει αρκετή από τη δυναμική της όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της, αν και στην έδρας της Φούλαμ μετράει 3 διαδοχικές νίκες. Σε δεινή βαθμολογική θέση οι γηπεδούχοι, παραμένουν προτελευταίοι, χάνοντας συχνά στις λεπτομέρειες, ενώ επιθετικά παρουσιάζουν αρκετή ποιότητα. Αμυντικά καμία από τις 2 δεν πείθει και θεωρώ πως σήμερα θα δούμε αρκετά γκολ. Αφήνω όμως το Over και πάω στο συνδυασμό του 1Χ&Ο1.5 στο 1.97 αφού πιστεύω πως το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την ομάδα του Ρανιέρι.

Για τελείωμα πάω στο παιχνίδι των 22.00 ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι. Δεν χρειάζεται να ξανά πω το πόσο ανανεωμένη είναι η Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της, με την ομάδα του Μάντσεστερ να δείχνει ασταμάτητη με 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή για το κύπελλο επικράτησε εκτός έδρας της Άρσεναλ με 3-1, ενώ προέρχεται και από νίκη με 2-1 επί της Μπράιτον για το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει μειώσει στους 3 την απόστασή της από την 4άδα. Αρκετά αδύναμη η Μπέρνλι, μάχεται για την σωτηρία της και αυτή τη στιγμή είναι στο +3 από την 18η θέση, ενώ εκτός έδρας μετράει 7 ήττες σε 12 εξόδους της. Δεν είναι απίθανο όμως να σκοράρει σήμερα και για αυτό θα πάω με το 1&Ο2.5 στο 1.76.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ